Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
Ak Parti Bartın Teşkilatı Karabük’te Mitinge Katıldı

Başbakan Binali Yıldırım’ın Karabük’te gerçekleştirdiği mitinge Bartın’dan yoğun katılım oldu. Başta AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav olmak üzere çok sayıda teşkilat üyesi miting için Karabük’e gitti.

Okunma: 5207

17.03.2017 15:49

Facebook'ta Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım’ın Karabük Kent meydanında düzenlendiği mitinge Bartın’dan da yoğun katılım oldu. Mitinge Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, 22. Dönem AK Parti Bartın Milletvekili Mehmet Asım Kulak, AK Parti İl Koordinatörü 22. 23. Dönem Giresun Milletvekili Ali Temur, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve AK Partili Belediye Başkanları Teşkilat üyeleri katıldı. Mitinge katılan AK Parti teşkilat üyeleri fotoğraflar çektirerek, Karabük’lü hemşehrileriyle bir araya gelmiş oldu.

 

Karabük’te Başbakan Yıldırım’a ilgi yoğundu

Karabük Kent Meydanında düzenlenen mitinge Başbakan Binali Yıldırım’a Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Karabük Valisi Mehmet Aktaş, AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve diğer protokol üyeleri eşlik etti.

Karabük'te referandum kampanyasına katılan Başbakan Binali Yıldırım halka hitap etti. Konuşmasında sık sık ana muhalefet partisi  CHP ve Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Yıldırım, "Hay gözüne dizine dursun diyecektim ama demeyeyim hadi! Üfürüyorlar bunlar üfürükçü."dedi.

Başbakan Binali Yıldırım konuşmasında, “ Kendilerine gelince özgürlük, müslümanlara gelince yasak! Alman devlet televizyonunda Türkçe hayır propagandası var. Yıllardır sizi ırkçılık, islam karşıtlığı hakkında uyarıyoruz. En sonunda Fransa'da başörtüsünü yasakladılar. Bu Avrupa için utanç verici bir şeydir. Türkiye eski alışkanlıkları birer birer ortadan kaldırıyor, yasakları birer birer tarihin derinliklerine gönderiyor, Avrupa tekrar yasakları hortlatıyor. Türkiye demokrasi standartları yükselirken Avrupa'nınki düşmeye başlıyorlar. Seyahat, yürüyüş, ifade özgürlüğünü engelliyorlar. Hollanda o  akşam ne kadar Avrupa değeri varsa ayaklar altına aldı. Bunlar Suriye'de öz kardeşlerimiz katledilince sesleri çıkmaz. 15 Temmuz darbe girişimi olunca sesleri çıkmaz. Başbakan devrilecek diye, Cumhurbaşkanı alaşağı edilecek diye ellerini ovuşturdular.”dedi.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin