Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
AK PARTİ’DEN CHP’YE ZİYARET

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve yönetimi, CHP Bartın İl Başkanı İlknur Erkan ve yönetimini CHP Bartın İl Başkanlığı’nda ziyaret etti. Gerçekleştirilen önemli ziyarette ortak gündem Bartın ve Bartın halkı için yapılacak çalışmalar oldu. Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, “Bartın için her zaman iletişim kapılarının açık olmasını sağlamak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirmek istedik. Biz mesele Bartın’sa gerisi teferruattır diyerek olaya yaklaşıyor ve bu şekilde yolumuza devam ediyoruz.”derken CHP İl Başkanı İlknur Erkan ise, “Ziyaretiniz bizlere memnuniyet verdi. Her zaman Bartın için birlikte çalışmaktan memnun oluruz.”dedi.

Okunma: 4418

12.01.2018 18:23

Facebook'ta Paylaş

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve yönetimi, CHP Bartın İl Başkanı İlknur Erkan ve yönetimini ziyaret etti. CHP Bartın İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen örnek ziyarette Bartın ve Bartın halkı için yapılacak çalışmalarda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve yönetimi kendileri gibi yeni göreve başlayan CHP İl Başkanı İlknur Erkan ve yönetimine hem hayırlı olsun hem de tanışma ziyareti gerçekleştirdi.

Kalaycı, “Mesele Bartın’sa gerisi teferruattır”

Gerçekleştirilen ziyarette CHP Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Özcan da yer alırken konu Bartın olunca CHP ile her zaman iletişim halinde olmak istediklerini belirten AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi, “İlk olarak seçimle göreve gelen sizleri tebrik ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bartın için her zaman iletişim kapılarının açık olmasını sağlamak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirmek istedik. Biz mesele Bartın’sa gerisi teferruattır diyerek olaya yaklaşıyor ve bu şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bizler  CHP’de olsa AK Parti’de olsa halka hizmet için buradayız, bu görevlerdeyiz. Birbirimizle görüş alışverişinde bulunmak ya da yapıcı eleştiriler yapmak güzel. Açıkçası bu durumu önemsiyorum. Ne olursa olsun iletişim kesilmemeli ve birbirimizin görüşlerine saygı gösterilmeli. Ben herkesin görüşüne ta ki benim görüşüme hakaret edilmeyinceye kadar saygılıyım.”dedi.

Erkan: “Her zaman Bartın için birlikte çalışmaktan memnun oluruz”

CHP Bartın İl Başkanı İlknur Erkan ise yaptığı konuşmasında Kalaycı ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederken, “Sizlere ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizlere memnuniyet verdi. Her zaman Bartın için birlikte çalışmaktan memnun oluruz. Tabi iktidar partisi olarak sizler bizlerden daha avantajlısın. İmkanlarınız daha fazla. Bizler de kendi imkanlarımızla Bartın için bir şeyler yapmaya çalışacağız. Sizlerin de belirttiği gibi hakaret edilmediği sürece herkes birbirinin görüşüne saygılı olmalıdır. Kimse kendine ya da partisine laf söyletmek istemez. Bizler, hepimiz bu konuda dikkatli olacağız ki olmakta zorundayız. Hizmet konusunda bizim de sizin gibi amacımız aynı. Halka hizmet.”dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret daha sonra karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi. 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin