Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
AK PARTİ’DEN HASANKADI’YA ÇIKARMA

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun ve teşkilat üyeleri hafta sonu Hasankadı Belediyesi’nin düzenlediği kahvaltı programında bir araya gelerek bölge sakinleriyle buluştu.

Okunma: 5408

14.11.2017 16:55

Facebook'ta Paylaş

Hasankadı Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıya AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Eyüpustaoğlu, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Karabük Yortan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, Hasankadı Beldesine bağlı mahalle ve köylerin muhtarları, AK Parti Hasankadı Belde Teşkilatı üyeleri katıldı.

Erdoğan, “Gecemizi gündüzümüze katıyoruz”

Programda ilk olarak konuşan Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan belde de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek şunları söyledi: “AK Parti Bartın Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’un büyük katkılarıyla birlikte Hasankadı’daki kanalizasyon problemimizi kökten çözdük. Beldemizin elektrik hattını yer altına aldık ve dere ıslah çalışmaları da devam ediyor. Kanalizasyon ve alt yapı çalışmaları bitirildi sırada üst yapı çalışmaları var. Çevre düzenlemesi çalışmalarıyla da beldemizi şehir havasına sokmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Hükümetimizle uyum içerisinde çalışmamızın verimini en iyi şekilde alıyoruz. Beldemize yapılan okullar, kapalı spor salonu, kanalizasyon çalışmaları, dere ıslah çalışmaları, çevre düzenleme çalışmaları dahil olmak üzere 2014 yılından bu yana yaklaşık 15 trilyonluk yatırım kazandırıldı. Bu yatırımların beldemize kazandırılmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonra da çalışmalar ve yatırımlar devam edecektir.” dedi.

Dursun, “En güzel hizmetleri el birliğiyle yapacağız”

İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun ise “Yerel yönetimlerle hükümet uyumu yerel hizmetlerde çok önemlidir. Hasankadı’daki yatırımlar yerel yönetim ve hükümet işbirliğindeki çalışmaların bir özeti. Bunların hepsi bir uyum işi… Bizler de İl Genel Meclisi olarak Sayın Milletvekilimiz, AK Parti İl Başkanımız ve Belediye Başkanlarımızla bir arada istişare ederek bölgemize, beldelerimize hangi yatırımları yapmamız gerektiğine, hangilerinin daha öncelikli olduğuna karar veriyoruz. Bu uyumu ve bu çalışmaları inşallah çok daha iyi yerlere taşıyacağız. Hep birlikte Hasankadı’yı, Kozcağız’ı ve diğer tüm beldelerimizi, bölgemizi daha yaşanabilir hale getireceğiz. İl Genel Meclisimiz 2018 yılı bütçe görüşmelerine devam ediyor. Buralardaki hassasiyetlerimizle ilgili muhtarlarımızla beraber istişare halindeyiz. Yapabileceğimiz en güzel hizmetleri inşallah el birliğiyle yapacağız.”dedi.

Tunç, “Bizler seçimden seçime Hasankadı’ya gelenlerden değiliz”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise hükümet yatırımları ile ilgili son bilgileri vererek şöyle konuştu: “ Hasankadı’mız Bartın’ın biraz uzakta olan bir beldesi ama biz hiçbir zaman Hasankadı’ya burası uzak diye bakmadık. Sizlerle sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bizler seçimden seçime Hasankadı’ya gelenlerden değiliz. Her zaman sizlerin ve memleketimizin sorunlarını tek tek gidermeye çalışan, daha kalkınmış bir Türkiye, daha ileri bir Bartın ve daha ileri beldelerimizi inşa etmek için eserler üretmeye, gecemizi gündüzümüze katmaya devam ediyoruz. Milletimiz AK Parti’ye bunun için güvendi, 15 yıldır iktidarda tutuyor. Türk ve dünya siyaset tarihinde oylarını artırarak iktidarda 15 yıl kalan bir parti olmadı. 15 yılda da ülkemizin nereden nereye geldiği ortada… Eskiden sağlıkta neredeydik şimdi nereye geldik. Hasankadı Beldesi’ne Aile Sağlığı Merkezi’mizi de yaptık. Şimdi ise Belediye Meclis Üyemiz Hasankadı’ya 112 Acil İstasyonu kurulsun istiyor. İnşallah bunu da yapacak olan AK Parti’dir. Aile Sağlığı Merkezi’nin yanında bir alan tahsis ederek inşallah bunu da hayata geçiririz. Yeni projeler, yeni icraatlarla da halkımızın refahını, ilimizin gelişme düzeyini de arttırmanın gayreti içerisindeyiz.”dedi.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin