Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
AKDENİZ VE YÖNETİMİ BAŞKAN AKIN’I ZİYARET ETTİ

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Oda çalışmaları ve belediye çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Okunma: 4368

28.03.2018 16:54

Facebook'ta Paylaş

Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası 2018 Yılı Genel Kurulu’nda Başkan seçilen Yılmaz Akdeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı fikir alışverişi şeklinde devam etti. Makam odasında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın, Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz ve üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Ziyarette açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Öncelikle görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Uzun yıllar esnaflık yapmış birisi olarak esnafın sıkıntısını, derdini en iyi bilen kişilerden biriyim. Bu sebepten ötürü Bartın Belediyesi olarak asla esnafımıza gereken desteği vermeye gayret ediyoruz. Ayrıca tüm kurum ve kuruluşlara birlik, beraberlik içinde çalışarak halkımıza layık olduğu hizmetleri sunmaya çalıyoruz.  Bartın Belediyesi ve Şahsım olarak emrinize amade olduğumu bilmenizi istiyorum. Nazik ziyaretiniz için teşekkür edere, çalışmalarınızdan başarı ve kolaylıklar dilerim.”dedi.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin