Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
AKIN, “MUTLULUKLAR DİLİYORUM”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın vatandaşların özel gün davetlerine icabet ederek mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Cemal Akın hafta sonu da çok sayıda düğün ve sünnet merasimine katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oldu.

Okunma: 4775

31.07.2018 12:09

Facebook'ta Paylaş

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ile birlikte hafta sonu gerçekleşen sünnet, nikâh ve düğün organizasyonlarına katılarak vatandaşların mutluluklarını paylaştı. Tırpan ve Birinci ailelerinin evlatları Nurcan ve Çağrı’nın, Aydın ve Işık ailelerinin evlatları Hilal ve Ramazan’ın, Bayrak ve Altın ailelerinin evlatları Semiha ile Hüsnü Can’ın, Akın kıydığı nikahların ardından genç çiftlere nikah anısı olarak tek taş yüzük simgeli plaket hediye etti. Belediye Başkanı Cemal Akın, Cambaz ve Özköse ailelerinin evlatları Elif ve Osman’ın, Göktaş ve Sevinç ailelerinin evlatları Elif ve Öktem’in, Kayalık ve Akgün ailelerinin evlatları Tutku ve Emrullah’ın, Yılmaz ve Aksu Ailelerinin evlatları Seda ve Sinan’ın, Aslanbölük ve Sarıköse ailelerinin evlatları Esra ve Alper’in düğününe, Yavuz ve Demirel ailelerinin evlatları Esin ve Gökhan’ın ise nikâh törenine katıldı. Gül ve Engin Kaman çiftinin evlatları Talha ve Fatih’in, Dilber ve Göksel Özcan çiftinin evladı Mert’in, Zühal ve Hüseyin Havabilen çiftinin evladı Aras’ın, Gülay ve Kenan Kuloğlu çiftinin evladı Yiğit Ruhan’ın, Fethiye ve Sami Nurcan çiftinin evladı Berat’ın sünnet düğününe katılarak geçmiş olsun temennisinde bulundu. Başkan Cemal Akın, ayrıca Dönmez ve Günay ailelerinin evlatları Sevda ve Bedirhan’ın, Serel ve Baş ailelerinin evlatları Batuhan ve Tuğse’nin nişan yüzüklerini takarak genç çiftlere mutluluklar diledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın hafta sonu katıldığı merasimler ve kıydığı nikâhlarla ilgili açıklamasında vatandaşların davetlerine icabet edip onların mutluluklarına ortak olmaktan büyük sevinç ve heyecan duyduğunu belirtti. Akın açıklamasında, “Her fırsatta halkımızla birlikte olmaya devam ediyoruz. Bu şekilde mutlulukta da, dar günde de yanlarında olarak belediye olarak üzerimize düşen her konuda gerekli desteği veriyoruz. Düğün nikâh ve sünnet gibi merasimlerde de aynı şekilde ailelerin ve gençlerimizin heyecan ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu da bu anlamda yoğun geçen günlerimizdendi. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaktan büyük sevinç duyuyoruz.”dedi.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin