Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ TOPLANDI

2021 yılının 3. Akreditasyon İzleme Komitesi Toplantısı Bartın Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi. Toplantıda; Ağustos-Kasım ayları arasında gerçekleştirilmesi planlanan Belge Yenileme Denetimleri öncesinde 2021 iş planı için planlanan faaliyetler, stratejik hedefler ile Akreditasyon standardı çerçevesinde birimler tarafından yapılan çalışmalar gözden geçirildi.

Okunma: 2828

29.06.2021 11:35

Facebook'ta Paylaş

Toplantıya Akreditasyon İzleme Komitesi Üyeleri Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Yönetim Kurulu Sayman Üye M.İlker Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi S.Cem Yıldız, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile Akreditasyon Sorumlusu Sena Kasapoğlu katıldı.

 

Düzenlenen toplantıda; Ağustos-Kasım ayları arasında gerçekleştirilmesi planlanan Belge Yenileme Denetimleri öncesinde 2021 iş planı için planlanan faaliyetler, stratejik hedefler ile  Akreditasyon standardı çerçevesinde birimler tarafından yapılan çalışmalar gözden geçirildi. 

Değerlendirme, iyi uygulamalar ve risk tespiti gibi durumların analiz edildiği toplantı, kalite politikası, kalite hedefleri, eğitimler, üye memnuniyet ve şikayet anketlerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin