Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
ALDATMAZ, “DEV YATIRIMLARLA VE DEV PROJELERLE KAZANAN BARTIN OLACAK”

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın’ı büyütecek, geliştirecek ve istihdam alanları yaratacak projelerle yola çıktıklarını söyledi. Aldatmaz gerçekleştirdiği ziyaretlerinde vatandaşlardan destek isterken, “Bartın halkı bu defa hizmet için AK Parti diyecek. Kentimizin biriken sorunları güçlü belediyecilikle kısa sürede çözülecek. Mega projelerimiz Bartın’ı bir cazibe merkezine dönüştürürken aynı zamanda istihdam alanları oluşturacak. Bu seçimde kazanan Bartın olacak.”dedi.

Okunma: 4418

26.03.2019 17:44

Facebook'ta Paylaş

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Aldatmaz Bartın’ın son 10 yılda değişim ve gelişime ayak uyduramadığını ifade ederken Bartın halkının 31 Mart’ta hizmet için AK Parti’ye yetki ve görev vereceğini söyledi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Aldatmaz günümüzde belediyecilik anlayışının değişmesine karşın Bartın’da son 10 yıldır parklara odaklanan bir belediyecilik yürütüldüğünü belirtip, “Bartın son 10 yılda kendi değerlerini değerlendiremeyen bir şehre dönüştü. Bartın’a baktığımızda belediyenin istihdam ve turizme katkı sunacak tek bir projesi yok. Belediyecilik sadece yol, kaldırım ve park yapmaktan çıktı. Artık belediyelerden şehirlerde ekonomiye ve turizme katkı sağlaması, yeni istihdam alanları yaratması bekleniyor. Fakat mevcut yönetim 10 yıl önce verdiği sözlere rağmen bu anlayışın çok uzağında kaldı. Mahalle kahvaltıları vermek, matineler düzenlemek güzel hizmetler olabilir ama halkımızın asıl beklentisi Bartın’da ekonomiyi canlandıracak ve istihdamı artıracak projeler. İşte biz bu projelerle geliyoruz. Bartın halkı bu seçimde yetkiyi AK Parti’ye verecek. Bizlerde Bartın halkından aldığımız yetkiyle kentimizin gelirlerini ve kaynaklarını israf etmeden, en verimli şekilde kullanarak şehrimizi projelerimizle donatacağız. Her projemiz gençlerimize iş kapısı açacak. Her projemiz şehrimize turist kapılarını açacak.”dedi.

“Cazibe merkezi olacağız”

Bartın halkının artık hizmet beklediğini ve büyük hedeflere odaklandığını da sözlerine ekleyen Aldatmaz, “Bartın’ın yarınları AK Parti ile güçlenecek ve gençlerimiz iş aş sahibi olacak. Bartın’ı el ele ve gönül gönüle büyütüp geliştireceğiz. El ele, gönül gönüle ve güçlü belediyecilik için Bartın halkı 31 Mart’ta tercihini AK Parti’den yana kullanacak. Kaybedeni olmayacak bu seçimin tek kazananı da Bartın olacak. Projelerimizi hayata geçirdiğimizde sadece bölgemizin değil Türkiye’nin en dikkat çeken şehirlerinden biri Bartın olacak. Bugün şehrimizin içinden geçip Karadeniz’e dökülen Bartın Irmağı’nın parlatılması ve şehre kazanç kapısı olmasını sağlayacağız. Bartın Irmağı’nın her iki yanına kurulacak tesisler, ırmak içinde yapılacak tekne turları ve su sporlarıyla Batı Karadeniz’in değil Türkiye’nin cazibe merkezi olacağız.”dedi.

Bartın’a hizmet yağdıracağız”

Aldatmaz şehirlerdeki göçü engellemek ve ekonomik gelişmeler yaşamak için belediyelere çok önemli görevler düştüğünün de altını çizerek, “Bartın’da insanların refah bir yaşam sürebilmesini sağlamak, yatırım ve iş alanlarının genişlemesini sağlamak istiyorsak büyük hedeflere odaklanmamız gerekiyor. Bartın’ı sadece kent merkeziyle ele almayacağız. Şehrimizi; ırmağı, plajları, boğazı, Amasra’sı, Küre Dağları Milli Parkı ve Güzelcehisar Lav Sütunları gibi değerlerle ele alacağız. Eğer bir bütün olarak Bartın’ı ele alır ve bu doğrultuda çalışırsak Bartın her yıl yüz binlerce turistin akın ettiği bir cazibe merkezine dönüşecektir. Tüm bunlar için coğrafi ve doğal güzelliklere sahibiz. Elimizde her şey var. Elimizdeki imkanları değerlendireceğiz. Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin desteği ile Bartın’a hizmet yağdıracağız. Çok değil sadece 5 yıl sonra Bartın’ın çehresi değişecek. İnsanlar yaşanan değişime ve gelişime hayret edecek. Komşu şehirlerimiz de bu değişim ve gelişime imrenecek.” dedi.

AK Parti Başkan Adayı Aldatmaz açıklamalarının son bölümünde ise 31 Mart seçimlerinde kaybedeninin olmayacağını ve tek kazananın Bartın olacağına vurgu yaparak, “Sorun üreten değil, sorun çözen bir belediyecilik anlayışıyla bu kenti birlikte yöneteceğiz. 10 yılda çok zaman kaybettik. Bu zamanı telafi etmemiz lazım. Bunun için Bartın’ın AK belediyecilikle tanışması gerekiyor. Halkımız kararını verdi. Bartın’a hizmet gelsin istiyor. Bartın’a yerel yönetim ve iktidar uyumuyla en güzel hizmetleri, en büyük yatırımları kazandıracak olan parti AK Parti’dir. Bunu gören, bilen halkımız bize görev verecek. Bizde aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek ve tüm sözlerimizi bir bir hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız. Halkımızın hizmetkarı olacağız.”dedi.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin