Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
AŞURE TADI SANAYİDE

Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası Muharrem ayı dolayısı geleneksel aşure ikramını bu yıl Yeni Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdi. Bartın Valisi Nusret Dirim’in de katıldığı aşure dağıtımına sanayi esnafı ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Okunma: 6811

22.10.2016 17:45

Facebook'ta Paylaş

 

 

Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz tarafından her yıl düzenlenerek geleneksel hale dönüştürülen aşure dağıtım etkinliği bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 

Yeni Sanayi Sitesi 130. Sokak İlhan Altan Firmasının önünde Madeni Eşya Sanatkarları Odası tarafından düzenlenen aşure ikramına Bartın Valisi Nusret Dirim, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, CHP Bartın Milletvekili M. Rıza Yalçınkaya, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Bartın TSO Başkanı Halil Balık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay, Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu, Bartın Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin,  Vergi Dairesi Müdürü Levent Selçuk, Müdür Yardımcısı Alaattin Erdoğan, AK Parti Bartın İl Başkan Yardımcıları Muzaffer Yelkenci, Mustafa Zengin, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Aldatmaz, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sinan Amasralı, KOSGEB Bartın Müdürü Abdurrahman Usta, İl Müftüsü Mahmut Gündüz, sanayi esnafı ve vatandaşlar katıldı.

 

Dua ile başlayan aşure dağıtım etkinliğinin ardından gelen konuklarla tek tek ilgilenen Bartın MESO Başkanı Yılmaz Akdeniz yaptığı açıklamada geleneksel hale getirilen aşure dağıtım etkinliğine katılan tüm misafirlerine katılımlarından dolayı teşekkür ettiğini belirterek şunları söyledi: “Madeni Eşya Sanatkârları Odası olarak geleneksel hale getirdiğimiz aşure ikramını bu yılda gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu vesile ile şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz. Muharrem ayının ülkemiz ve tüm İslam alemi için barış getirmesi temenni ediyoruz. Bu güzel ve geleneksel etkinliği bizde sürdürme gayreti içinde olacağız. Aşure günü nedeniyle sanayi çalışanlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederiz.”dedi.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin