Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
AYIN PERSONELİNE TEŞEKKÜR

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, bünyesindeki kurumlarda çalışanlar arasından Eylül ayının başarılı çalışanlarını belirledi. Eylül ayının başarılı çalışanları olarak seçilen sağlık personellerine teşekkür belgeleri verildi.

Okunma: 8115

01.10.2016 19:40

Facebook'ta Paylaş

 

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, bünyesindeki kurumlarda çalışanlar arasından eylül ayının başarılı çalışanlarını belirledi. Eylül ayının başarılı çalışanları olarak seçilen sağlık personelleri için Kamu Hastaneleri Birliğinde tören düzenlendi.

 

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doktor Osman Açıkgöz’ün de katıldığı törende eylül ayının başarılı çalışanları olarak seçilen Hemşire Suna Taşkıran, Hemşire Sedanur Ok ve Anestezi Teknisyeni Tülay Doğan, teşekkür belgelerini Açıkgöz’den aldı. Taşkıran, Ok ve Doğan’ı çalışmalarındaki başarılarından dolayı tebrik eden Osman Açıkgöz, sağlık personeli olarak hedeflerinin daima insana yakışır hizmet vermek olduğunu söyledi. 

Etiketler: Osman Açıkgöz, Hemşire Suna Taşkıran, Anestezi Teknisyeni Tülay Doğan, Hemşire Sedanur Ok, Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği,
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin