Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
BANKOĞLU, ULUS BELEDIYE BAŞKAN ADAYI ARSLAN ILE ESNAFLARI GEZDI

Anayasa Komisyonu üyesi ve CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu CHP’nin Ulus Belediye Başkan Adayı Selçuk Çetin Arslan ile Ulus’ta ziyaretlerde bulundu. Bankoğlu yaptığı açıklamada, “Ulus ilçesi Belediye Başkanı Adayımız Selçuk Çetin Arslan ile çalışmalarımıza başladık. Yurttaşlarımıza yaptığımız ziyaretlerde CHP’nin ayırmadan herkese eşit hizmet götüreceğini anlattık. Esnaf ve sanayi çalışanlarının beklentilerini öğrenip, hayırlı olması dileğiyle hedeflerimizi anlattık. Bartın’ın en büyük ve kalabalık ilçesinin adayı Selçuk Çetin Arslan gerek kentimize karşı sorumluluklarıyla gerekse vizyonuyla çok kıymetli bir hemşehrimizdir.”dedi.

Okunma: 4275

17.01.2019 10:10

Facebook'ta Paylaş

Anayasa Komisyonu üyesi ve CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu CHP’nin Ulus Belediye Başkan Adayı Selçuk Çetin Arslan ile Ulus’ta ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti hükümetinin kötü ekonomik politikalarına vurgu yapan Bankoğlu, “ Yerel yönetimler dahilinde bir istihdam politikası kaçınılmaz olmuştur. Yurttaşlarımızın beli bükülmüştü artık kırılmak üzere. CHP olarak aile ekonomisine katkı sağlayacak projelerle belediyelerimiz yurttaşlarımıza kazanç alanları yaratacak. Bartın’ın neredeyse el değmemiş, görmezden gelinen tarımsal, kültürel ve sanayi zenginliklerini öne çıkaracak projelerle çalışacağız.”dedi.

Bankoğlu bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatının canlanması için CHP’li adayların ileri görüşlülüğüne ihtiyaç olduğunu belirtti.

Siyasetin bir iddia işi olduğunu hatırlatan Bankoğlu, “Sayın Arslan ve ekibi gerek projeleriyle gerekse vizyonlarıyla Ulus’a beklediği hizmeti getirmeye hazır. 70 mahallesi ve köyü bulunan Ulus’un önce gelir kaynaklarının artırılması konusunda hemşehrilerimizin görüşlerini alıyoruz. Bu köklü ilçemizin kaderini değiştirmeye, hak ettiği itibarı hızla kavuşturmaya çalışacak enerjik, istekli ve eşitlikçi bir adayla aranızdayız.”dedi.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin