Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
BARTIN DEVLET HASTANESİ DÖNÜŞÜM VE OKSİJEN VAKUM SİSTEMİ YAPTIRACAK

Bartın Devlet Hastanesi Başhekimliği dönüşüm ve oksijen vakum sistemi yaptıracak. Konuyla ilgili ilan Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr tarafından yayımlandı.

Okunma: 3232

10.02.2021 13:27

Facebook'ta Paylaş

Basın İlan Kurumu resmi portalı ilan.gov.tr’de yayımlanan Devlet Hastanesi -Bartın Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları

Fizik Tedavi Servisinin 1 Basamak Yoğun Bakım Servisine Dönüştürülmesi ve Oksijen Vakum Sistemi Yapım İşi ilanı  İnşaat İşleri, Makina Tesisatı ve Elektrik Tesisat işlerini içeriyor.

 

 

Yayımlanan ilana göre Fizik Tedavi Servisinin 1 Basamak Yoğun Bakım Servisine Dönüştürülmesi ve Oksijen Vakum Sistemi Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhaleye teklif açma tarihi 16.02.2021 saat 10:00 olarak belirlenirken teslim yeri Bartın Devlet Hastanesi, işe başlama tarihi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 3 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı ve işin süresinin ise yer tesliminden itibaren 45 takvim günü olduğu açıklandı.

 

 

Ayrıntılı bilgiye Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr den ulaşabilirsiniz.  

https://www.ilan.gov.tr/ilan/738258/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/donusum-ve-oksijen-vakum-sistemi-yaptirilacak

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin