Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
BARTIN GENÇ İŞ ADAMLARI DERNEĞİ’NDEN VEKİLLERE ZİYARET

Bartın Genç İş Adamları Derneği Başkanı Egemen Kemik ve Yönetim Kurulu Üyeleri TBMM’de AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu’nu ziyaret etti. GİAD Yönetimi ziyaretlerinde Sanayi – Ticaret ve Enerji Komisyon Başkanı Mustafa Elitaş ile de bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Okunma: 4851

27.07.2018 14:02

Facebook'ta Paylaş

Bartın Genç İş Adamları Derneği Başkanı Egemen Kemik ve Başkan Yardımcıları; Salim Cem Yıldız, Hikmet Can Sayın,  Sayman; Alkım Tan, Genel Sekreter; Hüseyin Alp Akın ve  Yönetim Kurulu üyeleri; Esma Selin Koyutürk, Necmi Balık, Ali Erge Birinci TBMM’deki Bartın Vekillerini ziyaret etti.

Bartın Genç İş Adamları Derneği Başkanı Egemen Kemik ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada,  “Bartın Genç İş Adamları Derneği ve Yönetim Kurulu olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde Bartın’ı Temsil eden Sayın Vekillerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Program kapsamında AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu’na ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında dernek olarak projeler ve hedeflerimizden bahsederken aynı zamanda  derneğin kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgi verdik.”

 Ziyaretler sonrasında Bartın Giad Yönetim Kurulu, üyeleri ve Bartın ilinin tanıtımını yapan, Türkiye’deki 82 adet Genç İş Adamları Derneğine gönderilen ‘Bartın Giad 2018 Dergisi’ ve yönetim kurulu üyesi Esma Selin Koyutürk’ün Defne Fabrikasının ürünleri takdim edildi.

“Her şey Bartın için”

Bartın Giad Başkanı Egemen Kemik açıklamalarında ayrıca dernek olarak siyaseti dışarıda tuttuklarını birlik ve beraberlik içerisinde ‘Her Şey İlimiz İçin’ diyerek sözlerine devam ederken Bartın’ın gelişmesi ve kalkınması için yapılacak olan çalışmalara dernek olarak destek vermek istediklerini, çeşitli projeler hazırlayarak Bartın’ın tanıtımına katkı sağlamak istediklerini ifade ederek derneğin önümüzdeki günlerde yapacak olduğu etkinliklerde milletvekillerini de yanlarında görmek istediklerini dile getirdi.

Kemik açıklamasında son olarak; “Meclis ziyaretimiz sırasında Bartınlı vekillerimizin şahsıma ve yönetimime gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, Allah yar ve yardımcıları olsun.”dedi.

Gazi Meclisi gezdiler

Milletvekillerine gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç  ile beraber 15 Temmuz gecesi vatan haini Fetöcü teröristlerin bombaladığı Türkiye Büyük Millet Meclisi binasının çatısına isabet eden bombanın düştüğü yerler gezildi. Ayrıca TBMM Genel Kurul Salonundaki çalışmalar hakkında Milletvekili Yılmaz Tunç tarafından GİAD’a bilgi verildi.

Elitaş ile bir araya geldiler

TBMM Genel Kurul çalışmalarını bir süre izleyen Bartın Giad Yönetim Kurulu daha sonra, TBMM’de Sanayi – Ticaret ve Enerji Komisyon Başkanı Mustafa Elitaş ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

 

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin