Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
BARTIN TSO’DAN SGK MÜDÜRÜ ÇENGEL’E ZİYARET

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık beraberindeki heyetle birlikte Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Müdürü olarak göreve başlayan Çengel’e hayırlı olsun dileğinde bulunan heyet karşılıklı görüş alışverişlerinde bulundu.

Okunma: 2844

07.07.2021 12:29

Facebook'ta Paylaş

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık beraberinde Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Başkan Yrd.Fatih Mehmet Kanbur, Yönetim Kurulu Üyeleri G.Gülin Aldatmaz, Mehmet İlker Yıldırım ve Genel Sekreter Ahmet İncekara ile birlikte Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel’i makamında ziyaret ettiler.

Bir süre önce SGK İl Müdürü olarak göreve başlayan Çengel’e hayırlı olsun dileğinde bulunan heyet karşılıklı görüş alışverişlerinde bulundu.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan TSO Başkanı Halil Balık, “Sosyal Güvenlik Kurumumuz gerek çalışan gerekse emekli vatandaşlarımıza önemli hizmetlerde bulunan bir kurum. Bizlerde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri olarak şehrimizdeki istihdam olanaklarının artması konusunda çalışmalar yürütüyor ve çeşitli projelere imza atıyoruz. Gerek TSO gerekse SGK görev alanları itibarıyla birbiri ile uyum içinde çalışması gereken kurumlar. Bartın’da SGK ile birlikte uyum içinde çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu anlamda İl Müdürümüz Mustafa Şaban Çengel ve tüm SGK çalışanlarına teşekkür ediyoruz.”dedi.

SGK İl Müdürü Çengel de her konuda istişare ve işbirliğine açık olduklarının altını çizerek TSO yöneticilerine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür etti.

 

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin