Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
BARTIN’DAN DEPREM BÖLGESİNE 350 KONTEYNER GÖNDERİLECEK

Türkiye Diyanet Vakfı deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere konteyner kentler kuruyor. Bu kapsamda Bartın’da da 350 konteynerin yapımına başlandı.

Okunma: 243

10.03.2023 13:39

Facebook'ta Paylaş

Bartın'da yapımına başlanan 350 adet konteyner çalışmasını Bartın İl Müftüsü ve Vakıf Şube Başkanı Ömer Keskin yerinde ziyaret ederek üretim bandını inceledi.

İl Müftü Keskin'e Şube Muhasibi Enes Kabaran ve Şube Sorumlusu Hüseyin Uslu eşlik ederken Keskin çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaların hızla devam ettiği üretim bandında en kısa zamanda 350 konteynerin hazırlanarak deprem bölgesine sevk edilmesi hedefleniyor.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin