Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
BARTINSPOR’DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Bartınspor Başkanı Fahrettin Fırıncıoğlu ve Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım Bartınsporlu futbolcuları antrenman sonrası ziyaret ederek tatlı ikram etti.

Okunma: 529

19.02.2021 12:47

Facebook'ta Paylaş

İnkum Boğaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Sadık İşcanoğlu yönetiminde yapılan idmanda futbolcular ter atarken Bartınspor Başkanı Fahrettin Fırıncıoğlu ve Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım Bartınsporlu futbolcuları antrenman sonrası ziyaret ederek tatlı ikram etti.

Bartınspor yeni sezon öncesi geçtiğimiz yıl takımda bulunan 9 futbolcu ile yeniden anlaşma sağlarken, 9 yeni futbolcuyu da transfer ederek sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Gerçekleştirilen antrenman sonrası değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktörü Sadık İşcanoğlu, “Taraftarlarımız beklesinler. 40 yıl önce bu takımı şampiyon yaptık. Yine yapacağız. Taraftarlarımız beni bilirler. Benim olduğum yerde şampiyonluktan bahsedilir, başka bir şeyden bahsedilmez.”dedi.

Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım ise transfer çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, “Yeni sezon öncesi kaliteli bir kadro oluşturduk. Hocamızın oluşturduğu liste doğrultusunda iç transferde 9 futbolcumuzu takımda tuttuk. Yine dış transferde de 9 futbolcu ile anlaşarak, transfer ettik. Tabii transfer çalışmaları bitmiş değil. İzlediğimiz, yakından takip ettiğimiz futbolcular var. Hocamızın takip ettikleri var. İlerleyen günlerde takımımızın genel durumuna göre uygun görülen mevkilere gerekli takviyelerde yapılacaktır. 18 kişilik kadromuzla antrenmanlarımıza başladık. Takımızın durumu gayet iyi. İnşallah ilerleyen günlerde daha da iyi olacaktır. Takımımızın birlik beraberliği ve futbolcularımızın antrenmanlardaki istekli halleri bizleri oldukça memnun ediyor. Biz Bartınspor Yönetimi olarak hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah özlemle beklenen şampiyonluğu şehrimize kazandıracaklarına canı gönülden inanıyoruz.”dedi.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin