Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
BAYRAĞIMIZ BARTIN’DAN KARABÜK’E UĞURLANDI

“Anadolu Gönül Yolu Projesi” kapsamında Kastamonu’dan Bartın’a gelen şanlı bayrağımız, Bartın Valisi Sinan Güner, tarafından Karabük’e uğurlandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kuruluşlarda kalan gençler aracılığıyla iller arasında teslim alınan ay-yıldızlı bayrağımız diğer bölgelerdeki bayraklarla beraber 18 Mart günü Çanakkale Şehitler Abidesi'nde göndere çekilecek.

Okunma: 3224

12.03.2021 11:31

Facebook'ta Paylaş

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla başlatılan "Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak" etkinliği kapsamında bayrağımız Valilik binasında Kastamonu’dan gelen gencimizden teslim alınarak, Karabük’e uğurlandı.

Valilik binasında düzenlenen devir-teslim törenine Vali Yardımcıları Abdullah Akdaş ve Adem Topaca, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Deniz Yılmaz ile bayrağımızı Kastamonu’dan getiren ve Karabük’e götürecek öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kuruluşlarda kalan gençler aracılığıyla iller arasında teslim alınan ay-yıldızlı bayrağımız diğer bölgelerdeki bayraklarla beraber 18 Mart günü Çanakkale Şehitler Abidesi'nde göndere çekilecek.

 

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin