Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK KOYDU

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından göreve seçilen Bartın Belediye Meclis üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Ardından ise Belediye Meclisi İlk toplantısını Başkan Cemal Akın başkanlığında gerçekleştirdi.

Okunma: 1662

18.04.2019 18:50

Facebook'ta Paylaş

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile göreve gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Belediye Meclis Üyeleri, Atatürk Anıtına çelenk koydu.

Bartın Belediyesi Meclisi, Nisan ayı meclis toplantısı öncesinde Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Belediye Başkanı Cemal Akın ve siyasi partilerin meclis üyelerinin katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Tören günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona ererken basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Seçilen tüm arkadaşlarımız Bartın’ın Belediyesinin Meclis üyesi. Nihayetinde o noktada seçilen arkadaşlarımızla beraber Bartın’a hizmet verilmesi adına neyse onu yapacağız. Bartın’a inşallah hayırlı olur.”dedi.

 

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin