Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
COŞKUN SABAH BAYANLAR MATİNESİNE GELİYOR

Bartın Belediyesi tarafından organize edilen ‘Bayanlar Matinesi’ 19 Ocak Cumartesi günü Saat: 13.30’da Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek. Bayanlar Matinesinde Türk müziğinin önemli isimlerinden Coşkun Sabah Bartınlılarla buluşacak.

Okunma: 4418

18.01.2019 12:56

Facebook'ta Paylaş

Bartın Belediyesi tarafından organize edilen ‘Bayanlar Matinesi’ 19 Ocak Cumartesi günü Saat: 13.30’da Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek.

Ücretsiz olan programda Şarkıcı Coşkun Sabah konseri, çeşitli eğlence programları, sürpriz hediye çekilişleri ve ikramlar olacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,  belediye olarak bayanlara yönelik sundukları sosyal kültürel faaliyetlerle her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Akın açıklamasında, “Bartın Belediyesi olarak kültürel ve sosyal anlamada da halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam ediyoruz. Daha önce birçok kez düzenlemiş olduğumuz bayanlar matinesi programları hanımefendiler tarafından büyük ilgi gördü. Matine programımıza 19 Ocak Cumartesi günü Saat: 13.30’da Belediye Sosyal Tesislerinde devam edeceğiz.  Ünlü sanatçı Coşkun Sabah’ın sahne alacağı programda sürpriz hediye çekilişleri ve çeşitli ikramlar olacak. Ücretsiz olan etkinliğimize tüm hanımefendileri bekliyoruz.”dedi.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin