Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
DEVLET HASTANESİ PROJESİNE ANJİYO ÜNİTESİ DE DAHİL EDİLDİ

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşme sonrası inşaatı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi projesine Anjiyo Ünitesi de dahil edildi. Milletvekili Tunç yaptığı açıklamada Sağlık Bakanı Fahrettin Koca' ya ve Sağlık Bakanlığı yetkililerine teşekkür etti.

Okunma: 724

17.11.2022 14:59

Facebook'ta Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşme sonrası inşaatı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi projesine Anjiyo Ünitesinin de dahil edildiğini duyurdu.

Milletvekili Tunç konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Sağlık Bakanlığı Planlama Daire Başkanlığı tarafından inşaatı devam eden 400 Yataklı Devlet Hastanesi projesine Anjiyo Ünitesi'nin planlandığına dair olur yazısının Bartın İl Sağlık Müdürlüğü'ne iletildiğini belirterek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca' ya ve Sağlık Bakanlığı yetkililerine teşekkür etti.

"Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Bartınlı hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" diyen AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Bartın'ı her alanda büyüterek, insanımızın refahını yükseltmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin