Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
“DOĞUMLAR TİTİZLİKLE TAKİP EDİLİYOR”

Bartın Valiliği o iddiaları yanıtladı Bartın Devlet Hastanesi’nde ki sağlık skandalı iddialarıyla ilgili Bartın Valiliği’nden yazılı bir basın açıklaması geldi. Bartın Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “İddialar Sağlık Bakanlığı, Valiliğimiz ve Adli Makamlarca hassasiyetle takip edilmekte olup olaylar ile ilgili olarak yapılan inceleme ve soruşturmalarda; somut suç unsuruna rastlanmadığı, adli, idari, disiplin ve mali yönden herhangi bir işlem tesis edilmesine gerek görülmediği anlaşılmıştır. Bununla birlikte inceleme ve soruşturmaya konu olmuş olaylarla ilgili yeni bulguların ortaya çıkması halinde, süreç hassasiyetle takip edilecek ve sorumlular hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.”denildi.

Okunma: 4796

10.07.2017 18:03

Facebook'ta Paylaş

Bartın Valiliği, Bartın Devlet Hastanesi’nde ki sağlık skandalı iddialarıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Valilikten yapılan açıklamaya göre ulusal medyada da yer alan iddiaların Sağlık Bakanlığı, Bartın Valiliği ve Adli Makamlarca hassasiyetle takip edildiği ancak yapılan inceleme ve soruşturmalarda somut suç unsuruna rastlanılmadığı için herhangi bir işlem yapılmasına gerek görülmediği belirtildi. Yine yapılan açıklamada konuyla ilgili yeni bulguların ortaya çıkması halinde gerekli işlemlerin yapılacağı ifade edildi.

 

Bartın Valiliği tarafından yapılan açıklamada konuyla ilgili olarak şöyle denildi: “Son zamanlarda gerek ulusal gerekse yerel basında 2013 tarihinden itibaren İlimiz Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinde gerçekleştirilen doğumlarda çalışanların kusurundan dolayı sakat ve ölü doğum olaylarının yaşandığına dair haberler yer almaktadır.

 

Söz konusu haberlerde yer alan iddialar Sağlık Bakanlığı, Valiliğimiz ve Adli Makamlarca hassasiyetle takip edilmekte olup olaylar ile ilgili olarak yapılan inceleme ve soruşturmalarda; somut suç unsuruna rastlanmadığı, adli,  idari, disiplin  ve mali yönden herhangi bir işlem tesis edilmesine gerek görülmediği anlaşılmıştır.

 

Bununla birlikte inceleme ve soruşturmaya konu olmuş olaylarla ilgili yeni bulguların ortaya çıkması halinde, süreç hassasiyetle takip edilecek ve sorumlular hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.

 

Ayrıca İlimiz Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinde gerçekleştirilen doğumlar titizlikle takip edilmektedir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin