Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
DURSUN, BAYRAM, ÖZDEMIR VE ÖZCAN’DAN BGD BAŞKANI BULUT’A ZIYARET

Bartın Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, Tarım ve Orman İl Müdürü Abdulsetter Bayram, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan Bartın Gazeteciler Derneği’nin olağan kongresinde Bartın Gazeteciler Derneği Başkanlığı görevine seçilen Hacı Bulut’u ziyaret etti. Ziyarette başkanlık görevi için Bulut’u tebrik eden Dursun, Bayram, Özdemir ve Özcan Bulut’a görevinde başarılar diledi. Ülke ve Bartın gündeminin de değerlendirildiği ziyarette konuşan Bulut daha güzel bir Bartın için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti

Okunma: 4497

18.02.2020 11:26

Facebook'ta Paylaş

Bartın Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, Tarım ve Orman İl Müdürü Abdulsetter Bayram, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan, Bartın Gazeteciler Derneği’nin olağan kongresinde Bartın Gazeteciler Derneği Başkanlığı görevine seçilen Hacı Bulut’u ziyaret ettiler.

Dursun, Bayram, Özdemir ve Özcan ziyaretlerinde Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Hacı Bulut’u tebrik ederek görevinde başarılar dilediler.

Gerçekleştirilen ziyarette ülke ve Bartın gündemi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken ziyaret çay sohbet ile devam etti.

Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin