Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
EMNİYET TEŞKİLATI KAN BAĞIŞLADI

Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Bartın İl Emniyet Müdürlüğü kan bağışında bulundu. Yapılan etkinlikte Bartın İl Emniyet Müdürü Ogün Vural ve Emniyet mensupları kan bağışında bulunarak Türk Kızılayına destek oldu.

Okunma: 4179

10.04.2018 12:20

Facebook'ta Paylaş

Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’nde kan bağışı etkinliği düzenlendi. Düzenlenen kampanyada İl Emniyet Müdürü Ogün Vural ve çok sayıda emniyet mensubu kan bağışında bulunarak ihtiyaç sahiplerine destek oldu.

 

Türk Kızılayı Bartın Şubesi ile birlikte düzenlenen kan bağışı etkinliğini Bartın Valisi Nusret Dirim ve Bartın Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı’da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

“Destek olan herkese teşekkür ediyorum”

 

Kan bağışı kampanyası ile ilgili bilgi veren Türk Kızılayı Bartın Şubesi Başkanı Rıza Çakın açıklamasında şunları söyledi, “10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle her yıl düzenli olarak yaptığımız kan bağışı etkinliğimizi bu yıl da İl Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştiriyoruz. Etkinlik öncesinde İl Emniyet Müdürümüzle birlikte bilgilendirme toplantısı yaptık. Toplantı sonrası da bu etkinliğimizle ilgili gerekli adımları attık. Bugün hem polis teşkilatımızın bu önemli haftasında yer almak hem de polis teşkilatımızın Türk Kızılayı’na olan katkılarını göstermek amacıyla buradayız. Destek olan ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Kan bağışında bulunan arkadaşlarımızın tamamı görevli arkadaşlarımız. Bağış sonrası görevlerine dönüyorlar. Bu noktada da bu teşkilatın güzide temsilcilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz bu tür etkinliklerle kan bağışını artırmaya çalışırken ve çeşitli etkinliklerle farkındalık oluşturmak amacıyla alanlarda mücadelemizi sürdürürken bazıları başka şeylerin peşinde koşuyorlar. Bu konuda söylenecek şey çok. Kan toplama noktasında Türk Kızılayı’nın yalan ve gereksiz haberlerle yıpratılmaması gerekiyor. Lütfen siyasi veya başka çıkarlar uğruna bizi hedef göstermeyin. Bu uğurda bizi kullanmayın. Türk Kızılayı’nın yıpratılmasına müsaade etmeyeceğiz.”dedi.

 

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin