Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
“ENGELSİZ SANAT EVİ” PROJESİNİ GÖRÜŞTÜLER

Bartın Otizm Destek Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengün ve yönetim kurulu üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette “Engelsiz Sanat Evi” projesi görüşüldü.

Okunma: 4148

07.02.2018 12:50

Facebook'ta Paylaş

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Otizm Destek Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengün ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın misafirlerine “Engelsiz Sanat Evi” projesi hakkında bilgiler verdi. Ziyarette açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırabilmek için bugüne kadar birçok çalışma gerçekleştirdik.  Son olarak ta 1929 yılında mezbaha binası olarak yapılan, uzun süredir atıl durumda bulunan tarihi eski mezbaha binasını engelli kardeşlerimizin hizmetine sunmak için “Engelsiz Sanat Evi” projesini başlattık. Binanın tadilatı ve çevre düzenlemesi ile ilgili çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu çalışma ile engelli vatandaşlarımıza güzel bir hizmet sunmuş olacağız.”dedi.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin