Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
ESNAF SAĞLIK IÇIN ADIM ATTI

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası ve Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü tarafından Esnaf Sağlığa Adım Atıyor yürüyüşü düzenlendi. Ulus durağından başlayan yürüyüş Gazhane Kültür Parkı’nda sona erdi.

Okunma: 4356

26.12.2017 14:46

Facebook'ta Paylaş

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası ve Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü tarafından Esnaf Sağlığa Adım Atıyor yürüyüşü düzenlendi.

 Etkinlik hakkında bilge veren Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz , Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası ve Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü topluma hizmet uygulamaları dersinde yürütülen ‘Esnaf Sağlığa Adım Atıyor’ Projesi ile Spor yapanların daha sağlıklı olduğu kanısından yola çıkılarak sporun yaygınlaştırılması, sağlıklı insan sayısının artması amacıyla düzenlenen proje kapsamında; günlük yaşamın stresinden, iş yoğunluğundan, teknolojik gelişmelerden dolayı az hareket etmek zorunda kalan esnafı spora teşvik etmek, yaşamlarına hareket katmak maksadı ile Tuna Mahallesi Ulus durağından başlayarak Gazhane Kültür Parkında sona eren yürüyüş gerçekleştirdiklerini söyledi.

Akdeniz yaptığı açıklamada ayrıca, “Bu etkinliğe katılanlara ve emniyet mensuplarına  çok teşekkür eder, esnaf odaları olarak Bartın Üniversitesi ile birlikte yapılacak olan projelere destek vermeye devam edeceğiz.”dedi.

 

Katılımcıları Başkan Akın ağırladı

Etkinliğe katılan esnaf ve öğrencileri Gazhane Kültür Parkı’nda ağırlayan Başkan Cemal Akın ise yaptığı konuşmada, “Halkımızı spora teşvik etmek amacı ile düzenlenen bu etkinlikte sizlerle birlikte bulunmaktan büyük mutluluk duydum. Bartın Belediyesi olarak halkımızın rahatça spor yapabilmesi için birçok çalışma yapıyoruz. Göreve gelmiş olduğumuz tarihten itibaren birçok park alanını ilimize kazandırdık. Bu parklarımızın birçoğuna çeşitli spor aletleri yerleştirdik. Ayrıca 2011 yılında Bankoğlu Ailesinin katkılarıyla yapmış olduğumuz Şükrü Bankoğlu Yürüyüş yoluna bir yenisini daha ekliyoruz. Kanlıırmak Caddesi’nde yapım çalışmaları devam eden yürüyüş yolu kısa bir zaman sonra halkımızın hizmetine açılacak. Bu çalışmamızın yanı sıra Bartın Belediyesi Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Parkı Projemizde 2018 yılında tamamlanarak halkımıza hizmet vermeye başlayacak. 20 bin metrekare olan bu parkımızda voleybol, basketbol, tenis sahası, buz pateni pisti, mini futbol sahası, mini golf sahası ve yürüyüş yolları olacak.  Bartın Belediyesi olarak halkımızın daha iyi imkânlarda spor yapmasını istiyoruz.  Bu anlamda da Bartın Belediyesi olarak birçok çalışma yapıyor, belediyemiz dışında tüm kurum ve kuruluşlarında düzenlemiş olduğu etkinliklere imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya gayret ediyoruz. Bu güzel etkinliği düzenleyen Bartın Madeni Eşya ve Sanatkârlar Odası’na ve destek veren öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Düzenlenen yürüyüşe Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Sinan Amasralı, Bakkallar Odası Başkanı İsmet Fındık, Marangozler Odası Yönetim Kurulu üyesi Necat Aksu, MESO Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Kızıldağ , Erol Şenyüz , esnaflar ve Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ile eğitmenleri katıldı. 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin