Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
“GERÇEK GÜNDEMİMİZ ÇÖKEN EKONOMİDİR”

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay Türkiye’nin tarihin en sıkıntılı dönemlerinden birini yaşadığını belirterek, “Ekonomik kriz konuşulmasın diye topluma mehter veriyorlar.” dedi.

Okunma: 3941

26.03.2018 16:58

Facebook'ta Paylaş

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yurtbay yaptığı açıklamada “Ekonomik kriz konuşulmasın diye topluma mehter veriyorlar.” dedi. 

“Gerçek gündemimiz çöken ekonomidir”

Yurtbay açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  “Türkiye polemik siyasetinden dolayı gerçek gündemine bir türlü dönemiyor. Gerçek gündemimiz çöken ekonomidir. İşsizlik gerçeğidir. Artık sürdürülemeyen iç ve dış borçtur. Türkiye'nin gerçek meselesi üreten değil tüketen ekonomi modelidir. Ülkemizin gerçek meselesi, bitirilen tarım, yok edilen hayvancılıktır. Yapılan yanlış yatırımlar, yürütülen yanlış politikalardır. Zaman ilerledikçe ekonomik göstergeler daha da kötüye gidiyor. AK Parti iktidarı sürekli rakamlarla oynuyor, ekonomik verileri yüksek gösteriyor. İşsizlik rakamlarının açıklanan verilerden çok çok daha yukarıda olduğunu biliyoruz. Ve tabii AK Parti, toplum ekonomi konuşmasın diye ‘ver mehteri’ şeklindeki gündemlerle süreci götürüyor. Bu gün “Ekonomik kriz var” diyen bir medya yok.

Ekonomi de gelinen son noktada ise Milli Görüş geleneğinden gelen arkadaşlarımız, Milli Görüşün kurduğu fabrikaları topyekun satmaya karar vermişler, teker teker elden çıkarıyorlar. Hükümetin aldığı her kararın arkasında kısa vadeli rant var. Eldeki mülk paraya çevrilmeye çalışılıyor.

İnanıyoruz ki ülkemiz de huzur ve refah; faiz lobisini zengin etmekle değil denk bütçe yapmakla, Şeker fabrikalarını haraç-mezat satmakla değil, Anadolu’ya yeni fabrikalar kurmakla, Amerika Birleşik Devletleri’ni ve İsrail ile olan ilişkileri iptal edip, D-8’i yeniden inşa etmekle mümkün olacaktır.

Tarihimizin en sıkıntılı dönemlerden birini yaşıyoruz”

Tarihimizin en sıkıntılı dönemlerinden birini yaşıyoruz. Adalet sıkıntılı, ekonomi sıkıntılı, dış politikada ciddi problemlerimiz var; ama bütün bu tabloya rağmen asla karamsar ve ümitsiz değiliz. Çünkü biz Milli Görüşçüyüz. Şartlar ne olursa olsun gelecekten asla ümit kesmeyeceğiz. Çünkü zulüm ebedi olamaz. Kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır.”

 

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin