Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
GÜNALTAY AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Bartın’ın yerel basın mensuplarından Serap Günaltay’ın ve Hakan Günaltay’ın anneleri, Alpay Özmen’in ananesi Bilgin Günaltay (71) vefat etti. Günaltay’ın cenazesi Aşağı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Halatçıyaması Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Okunma: 4893

08.03.2019 12:46

Facebook'ta Paylaş

Bartın’ın yerel basın mensuplarından Serap Günaltay’ın ve Hakan Günaltay’ın anneleri, Alpay Özmen’in ananesi Bilgin Günaltay (71) vefat etti.

Uzun dönemdir tedavi gören Bilgin Günaltay Karabük’te tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Merhume Bilgin Günaltay’ın cenazesi hastaneden ilk olarak evine getirildi.

Buradan ise ikindi namazına doğru Aşağı Camii’ne getirilerek ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Halatçıyaması Mezarlığı’nda aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhumenin cenazesine Günaltay ailesi, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın eski Milletvekili Asım Kulak, Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Günaltay ailesinin sevenleri ve yakınları katıldı.

Bizde Bartın Manşet Gazetesi olarak merhume Bilgin Günaltay’a Allahtan rahmet ailesi, yakınları ve sevenlerine ise başsağlığı dileriz.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin