Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
BULUT, “ARTIK BU YÖNETİMİN DAYANACAK GÜCÜ KALMAMIŞTIR”

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut önemli açıklamalarda bulundu. Bulut yaptığı açıklamalarda yönetimin maddi zorluklar içinde mücadele ettiğini ve tüm Bartın halkından destek istediğini ifade etti.

Okunma: 4210

07.11.2017 15:25

Facebook'ta Paylaş

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut tarihi açıklamalarda bulundu. Bulut, maddi zorluklar içinde boğuşulduğunu eğer şampiyonluğun kaçması durumunda bunun maddi imkansızlıklar yüzünden olacağını vurgulayarak tüm Bartın halkında destek istedi.

 

 

 

Bulut açıklamalarında şu satırbaşlarına değindi: “Saygı değer Bartınlılar ve Bartınspor sevdalıları; Bartınspor’la ile ilgili çıktığımız bu yolda, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte uyumlu, düzenli ve disiplinli bir çalışma içerisine girdik. Sezon başı transferlerimizi yüzde 90’nı isabet olmak üzere başarılı bir kadro oluşturduk. Hocasıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla, başkanıyla çıkmış olduğumuz bu yolda başarılı bir şekilde hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Ancak bu işin ekonomik ayağında, ne hikmetse bu şehir kısmi olarak duyarsız kalıyor. Yıllardır sürekli aynı insanların üzerinden bu takımı bir yere taşımaya çabalıyor. Bu şehrin kadersizliği olmamalıdır. Başta sayın valimiz olmak üzere milletvekillerimizin ve belediye başkanımızın vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu yılda başkanlığa geldik. Bu yılda şampiyonluğu arzuladık, heyecanımız ve ekonomimizi ortaya koyduk. Şampiyonluk hedefimize geçen sene ulaşamadık ama bu sezon takımızın bu hedefe ulaşacağına inanıyoruz. Çünkü bu sezon sergilenen futbol bunu gösteriyor.

 

“Bartınlılar elinizi vicdanınıza koyun”

 Ben inanıyorum ki Allahın izniyle Bartın etle tırnak gibi olursa bu şampiyonluk gelecektir. Eğer şampiyon olmama gibi durum yaşanırsa bunun sebebi de ekonomi olacaktır. Bartınlılar elinizi vicdanınıza koyun. Her şeyi yönetimden beklemeyelim. Lütfen rica ediyorum. Bu açıklamalar ağlama, sızlama veya bir kaçış olarak algılanmasın. Bu ekonomik boyutu çözmediğimiz takdirde, hem şehre ihanet etmiş olacağız hemde takımı başarısızlığa sürüklemiş olacağız. Üzülüyorum. Bende işadamı olarak paranın kıymetini, çocuklarımızın rızkını düşünmemiz gerekir ama bu şehrin takımı olan Bartınspor’a da duyarlı olmakta zorundayız. Bu bir emir veya tehdit değil… Bu olması gereken şey… Çünkü Bartınspor’un iyi konumda olması, Bartın’a her anlamda değer katacaktır. Bu yüzden Bartın’ın ortak paydası olan Bartınspor’a herkesin kısmen bir bütçe ayırması gerekiyor. Bartınspor, Bartın’daki sivil toplum örgütleri arasında en yükse kitleye hitap eden bir sosyal aktivedir. Bu şehir duyarsız olursa gideceğimiz yer müftüdür. Camilerde mendil açmamızı isteniyorsa eğer bunu da yaparız. Bu yola engel konulmaması adına sayın valimiz iyi niyetiyle yapılması gerekeni yapıyor. Allah razı olsun. Zaman zaman sayın valimizin katılımı ile yaptığımız ziyaretlerde kısmi olarak takımıza destek almış durumdayız. Ancak şunu görüyoruz ki, bu yükü adaletli olarak şehre paylaştıramıyoruz. Şehrin ileri gelenleri ile bir toplantı gerçekleştirelim.

Çoğu kapılardan boş döndük”

Bu ciddi bir konudur. Bu şehir bu sezon şampiyon olamazsa ekonomik sorunlarını çözmediği için olacaktır. Çoğu kapılardan boş döndük. İyi niyetli işadamlarımız var. Sadece iyi niyetle de olmuyor. Bizim tüm şehir olarak birlik olmamız gerekiyor. Destek olanlardan Allah razı olsun. Destek olmayanlarda vicdanlarını sorgulasın. Şahsımıza bir şey istemiyoruz. Şimdi vereceğim bu örnek bir acıtasyon değil. Cuma günü takımıza maç primlerini zor ödedik. Personel maaşlarını 45 gündür ödeyemiyoruz. Bunu Bartın halkı bilsin. Önceki gün tesislerimizde çalışan bir kardeşimiz kucağında çocuğu ile parasını almak için geldi. Veremedim. Yeter ki Bartınspor sekteye uğramasın diye aşındırmadığımız kapı kalmadı. Hiç kimsenin bu yönetimi suçlama yetkisi olmayacak. Bu yönetim elinden geleni yapıyor. Yönetim ekonomik olarak güçsüz olabilir. Ekonomik imkanları olanlar ise ne yönetime giriyor ne de destek veriyor. Zamanı geldiğinde de bu isimleri kamuoyuyla paylaşacağım. Bu yönetim kurulundaki arkadaşlarımız iyi niyetleriyle bu işi taşımaya çalışıyorlar. Bu arkadaşlarıma haksızlık edemem. Sayın valim, uygun gördüğünüz takdirde sizlerin başkanlığında vekillerimiz, belediye başkanımız ve şehrin önde gelenleri ile birlikte ‘Bartınspor’da Dayanışma’ adı altında bir toplantıda bir araya gelmek istiyoruz. Bu toplantı Bartınspor’un geleceği için çok önemli olacağını düşünüyoruz. Tüm kamuoyu bilsin, artık bu yönetimin dayanacak gücü kalmamıştır.”dedi.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin