Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
ŞANSSIZLIĞI KIRMAK İÇİN KURBAN KESİLDİ

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) son haftalarda galibiyet alamayan Bartınspor, ligin 7’inci haftasında kendi sahasında oynayacağı Kurtuluşsspor maçı öncesi Atatürk Stadı’nda yapılan idmanda şanssızlığı kırmak için kurban kesti.

Okunma: 7364

03.11.2016 16:16

Facebook'ta Paylaş

 

Bartınspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11.Grup’ta 7’inci sınavını  grupta 5'inci sırada yer alan Kurtuluşspor’a karşı verecek.

 

Kırmızı-Siyahlı takım, karşılaşmanın  hazırlıklarını Atatürk Stadı’nda yaptığı idmanla sürdürdü.

 

Kırmızı-Siyahlı yönetim, son haftalarda yaşanan şanssızlığı yenmek için idman öncesi kurban kesti.

 

Teknik ekip ve futbolcular, Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz nezaretinde edilen duaların ardından kesilen kurbanın kanını alınlarına sürdü.

 

Atatürk Stadı’nda gerçekleşen kurban kesimine Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, İl Müftüsü Mahmut Gündüz, Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, Bartınspor Kulüp Başkanı Mehmet Bulut, İl Müftülüğü Personel Şube Müdürü Necmi Açıkgöz, Haç ve Umre Şube Müdürü Mehmet Semiz, Kulüp Yöneticileri, Teknik ekip ve futbolcular katıldı.

 

Kurban kesiminin ardından Bartınspor, teknik direktör Ahmet Özen yönetiminde hafta sonu karşılaşacakları Kurtuluşspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ahmet Özen yönetiminde ısınma koşusu, kültür fizik hareketleri ve 5’e 2 oynayan kırmızı-siyahlı futbolcular, daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

 

BULUT, “BEKLENTİMİZ ÇOK BÜYÜK ”

 

Kurban kesimi sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mehmet Bulut, “Öncelikle kurbanımızı Rabbim kabul eylesin. Yönetimimizle beraber üzerimizdeki şanssızlıkların kara bulutların kalkması için rabbimizden bizleri utandırmamsı adına böyle bir niyetle kurban kesme kararı aldık. İnşallah güzel futbol oynarız. Maç sonuçta sahada kazanılır. Fakat güzel futbolumuzun karşılığını bir türlü sonuç alarak alamıyoruz. Şehir olarak beklentilerimiz çok yüksek.Rabbimizden yardım istedik. Allah utandırmasın bizi.Bu bir inanç meselesi biz inancımız gereği kestik. Bundan sonraki süreçte futbol takımının göstereceği saha performansına bağlı. İnşallah ortak olurlar. Sağlık sıhhat içerisinde bizde istediğimiz sonuçları mutlulukları şehrimize yaşatmış oluruz.” Açıklamalarında bulundu.

 

Bartınspor ilk 6 haftada sadece 1 galibiyet elde ederken, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ligde 5 puan toplayabildi.

Ligin 6'ncı haftasında İstanbul deplasmanında Zeytinburnuspor karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz 14 takımın yer aldığı grupta 11’inci sıraya geriledi.

 

Etiketler: bartınspor, kurban kesimi, bal ligi, bölgesel amatör lig, mehmet bulut
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin