Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
HAC KESİN KAYITLARI BAŞLADI

Diyanet İşleri Başkanlığı, hacca gitmeye hak kazanan vatandaşların kesin kayıtlarının başladığını duyurdu. Hacı adayları kayıtlarını 24 Mart 2023 tarihine kadar e-Devlet üzerinden yapabilecek.

Okunma: 159

18.03.2023 12:27

Facebook'ta Paylaş

Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 yılı hac kesin kayıtlarının başladığını duyurdu.

 

Hacca gitmeye hak kazanan vatandaşlar kesin kayıt işlemlerini 24 Mart 2023 tarihine kadar  e-Devlet üzerinden yapabilecek.

2023 yılı hac kesin kayıt işlemlerinde, organizasyon tercihi, havalimanı seçimi, hac konaklama ve oda tercihleri işlemleri gerçekleştirebiliyor.

Hac kura sonuçlarına göre adı çıkanlar, 13-24 Mart tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırabilecekler. Boş olan kontenjanlara ise 30 Mart-7 Nisan 2023'te kayıt yapma imkanı tanınacak.

Kesin kayıtlar, e-Devlet üzerinden yapılabileceği gibi Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonunu seçenler il müftülüklerine, acenteyi seçenler ise diyanetin anlaşmalı olduğu acenteleriyle gerçekleştirebilecekler.

 

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin