Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
İL ENCÜMENİ 9 DOSYAYI KARARA BAĞLADI

Bartın İl Encümeni, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Metin Çetin başkanlığında toplanarak gündeminde yer alan 9 dosyayı karara bağladı.

Okunma: 3137

22.01.2021 17:19

Facebook'ta Paylaş

Bartın İl Encümeni, 5302 sayılı İl Özel İdare Kanununun 27. maddesi gereğince, İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Metin Çetin başkanlığında 9 gündem konusunu görüşmek üzere toplandı. 

 

Toplantıya, Encümen Başkanı Genel Sekreter Vekili Metin Çetin, seçilmiş üyeler Atnen Aydoğan, Bekir Karabacak ve Ayhan Özçelik, atanmış üyeler Mali Hizmetler Müdürü Serap Birinci, Su ve Kanal Hizmetleri Müdür Vekili H.Bahattin Baturay, gündemi olan birim müdürlerinden Plan ve Proje Müdürü Emine Bostancı ve İmar ve Kentsel İyileştirme Müdür Vekili İlker Sarıkaya katıldı.

Toplantıda Plan ve Proje Müdürlüğüne ait 5 gündem maddesi: (Hibe desteği yapılmasının görüşülmesi) (2 adet), (Şartlı nakdi yardım talebi) (3 adet)   İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne ait 3 gündem maddesi: ( İfraz) (3 adet)  Mali Hizmetler Müdürlüğüne ait 1 gündem maddesi: (Ödenek aktarılmasının görüşülmesi) (1 adet)

olmak üzere toplam 9 gündem maddesi İl Encümenince görüşülerek karara bağlandı.

 

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin