Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
“İLİMİZİN SORUNLARININ TAKİPÇİSİ OLMAYI SÜRDÜRÜYORUZ”

CHP Bartın Merkez İlçe Yönetimi olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda gündeme dair konular görüşülürken Bartın’ın sorunlarının takipçisi olunacağı vurgulandı.

Okunma: 3274

15.02.2021 12:13

Facebook'ta Paylaş

Gerçekleştirilen toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Nazif Çomak açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe örgütleri olarak, Bartın'ın gündemine sahip çıkmayı ve ilimizin sorunlarının takipçisi olmayı sürdürüyoruz.  Bozuk ekonomi, ağır vergiler, yönetilemeyen pandemi Bartın esnafını da kötü etkiledi. Faturalar ödenemedi. Sicil affı gelmedi. İcralar durmadı. Stopaj kalkmadı. İktidara göre dolar artışının ve kötü ekonominin sorumlusu dış güçler, enflasyonun sorumlusu ise esnaf. İktidar her başarısızlığı başkasının üzerine atmayı bırakmalı ve artık gerçekle yüzleşmelidir! Esnafa kredi ertelemesi yok, kira desteği yok, vergi affı yok! Esnafı kaderine terk ettikleri yetmez gibi kötü ekonomiden de esnafı sorumlu tutuyorlar. Esnafa kredi veriyorlar, dükkanı kapattırıp krediyi öde diyorlar. Yetersiz kira yardımı yapıp, bir de stopaj vergisini ver diyorlar. Biriken faturalar da cabası! 2020 yılında 99 bin 588 esnaf iş yerini kapattı. Bu her gün ortalama 273 esnafın kepenk kapattığı anlamına geliyor. Bu tablonun sorumlusu açık ve net AK Parti yönetimidir.

Bu süreçte, esnafımız ile bir araya geleceğimiz esnaf ziyaretlerinde bulunacağız. Söz veriyoruz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, esnafımıza nefes aldıracak 17 talebimiz ile çözüm için her türlü kanun teklifini hazırlayacak, TBMM Genel Kurulu’na indirecek ve esnafın sesi olacağız! Ekonomi, hukuk ve politika olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerin bir an önce son bulduğu; ülkemizde hak, hukuk ve adaletin hüküm sürdüğü; ayrıştığımız değil bir arada olduğumuz bir Türkiye’de, sağlıklı güzel günlerde buluşmayı temenni ederim."dedi.

 

CHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Nazif Çomak ülke ve Bartın gündemine ilişkin konuların görüşüldüğü toplantının gündem başlıklarını ise şu şekilde açıkladı:

1. Yönetimde getirilen yeni ek sorumluluk alanları. 2. 20 Ocak 2021 tarihinde, Örgüt ve örgütlenmeden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı önderliğinde, Safranbolu’da gerçekleştirilen, Genişletilmiş Bölge İller (Bartın, Karabük, Kastamonu, Zonguldak) Batı Karadeniz Toplantısı hakkında değerlendirmeler. 3. Yeni üyeler ve üye çalışmaları değerlendirmeleri. 4. Ocak 2021 tarihinde, 8 gün boyunca, Bartın il genelinde, ilçe, belde ve köylerimizde binlerce hemşehrimizin mağduriyetine sebep olan elektrik kesintisi sürecinde parti çalışmalarımızın değerlendirilmesi. 5. 17.09.2020 tarihinde, Zonguldak İdare Mahkemesi’nin durdurma kararı verdiği, Bartın Halk Otobüsleri Hat İhalesi hakkındaki değerlendirmeler.

6. 04.02.2021 tarihinde, Ankara'da yapılan İDK (İnceleme ve Değerlendirme Kurulu) Toplantısı'nda, 15 yıldır Amasra’ya yapılmak istenen Termik Santral'in ÇED (Çevresel Etki Değerlendirme) sürecinin durdurulması kararı ve partimizin bu konudaki net duruşu.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin