Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
KALAYCI MAZBATASINI ALDI “SEFERE ÇIKIYORUZ”

Geçtiğimiz hafta sonu Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Bartın 6. Olağan İl Kongresinde İl Başkanı seçilen Turhan Kalaycı mazbatasını seçim kurulundan aldı. Kalaycı seçim kurulu çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Sefere çıkıyoruz. Zafer rabbimindir. 2019 seçimlerine de bugün itibariyle start vermiş oluyoruz. Ekibimizle beraber Bartın’a hizmete talibiz. Bu ekibimizle birlikte gece gündüz demeden Bartın halkı ile AK Parti’yi kucaklaştıracağız. Bartın için hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Okunma: 4529

28.12.2017 12:00

Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Bartın 6. Olağan İl Kongresinde AK Parti Bartın İl Başkanlığı görevine seçilen Turhan Kalaycı İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı.

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı’ya mazbatasını alırken teşkilat üyeleri ve partililer de eşlik etti.

 

 

 

“Sefere çıkıyoruz”

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı mazbatasını aldıktan sonra Bartın Adliyesi önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mazbatasının hem kendisi, hem Bartın hem de Türkiye için hayırlı uğurlu olmasını dileyen Kalaycı açıklamasında şunları söyledi, “Mazbatamızı aldık. Partimize, Bartın’ımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Güzel ve muhteşem bir kongre gerçekleştirdik. İlk kez Sayın Başbakanımızın katılımıyla bir kongre yaptık. Tabii göreve seçilmemizin ardından da mazbatamızı aldık. İş resmiyete dönüştü. Biz sefere çıkıyoruz. Zafer rabbimindir. 2019 seçimlerinde bugün itibariyle start vermiş oluyoruz. Ekibimizle beraber Bartın’a hizmete talibiz. Bu ekibimizle birlikte gece gündüze demeden Bartın halkı ile AK Parti’yi kucaklaştıracağız. Bartın için hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

“Yeni yıl hayırlar getirsin”

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı açıklamasının sonunda ise yeni yıl dileklerinde bulunarak şöyle konuştu, “Önümüzdeki hafta 2018 yılına giriyoruz. Yeni yılın Bartın’ımız için ülkemiz için ve tüm İslam alemi için hayırlara getirmesini temenni ediyorum. Bilindiği gibi İslam ülkeleri çeşitli sıkıntılar içerisinde. Yeni yılın mazlum ve mağdur coğrafyalar için umut olmasını diliyorum. Kudüs’ün Filistin’in başkenti olduğunu ve Müslümanların kırmızı çizgisi olduğunu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dünyaya göstermiştir. Artık dünya birden büyüktür. Bu duygu ve düşüncelerde tüm İslam aleminin yeni yılını kutluyorum.”dedi.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin