Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
KALAYCI, “MEŞALEYİ BARTIN’DAN YAKALIM”

AK Parti Ekim Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı hafta sonu Bartın Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kalaycı yaptığı konuşmada yerel seçimler ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Okunma: 4113

08.11.2018 11:21

Facebook'ta Paylaş

AK Parti Ekim Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Bartın Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, 22. Dönem Bartın Milletvekili Asım Kulak, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz, ilçe ve belde belediye başkanları, önceki dönem il başkanları, il genel meclis, belediye meclis üyeleri, il teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Ali Eyüpustaoğlu gerçekleştirdi. 

“Bartın’da tüm belediyeleri alarak meşaleyi yakmak istiyoruz”

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kalaycı, konuşmasında şunları söyledi; “Öncelikle il danışmamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bugün burada ki tablodan da anlaşılacağı gibi biz bir aileyiz. Biz kardeşiz. Kitle partisiyiz. Biz hep beraber Türkiye’yiz. Öyle bir zamana geldik ki darbeler, operasyonlar, hainlikler her şey kümelendi ve küresel güçler de üzerimize geldi. Böyle bir ortamda yerel seçime gidiyoruz. Bu seçim çok önemli bir seçim. Yapılan tüm hainliklere bu seçimde halkımız en güzel yanıtı sandıkta verecektir. Bu seçimde bizim meşaleyi Bartın’dan yakmamız gerekiyor. İnşallah Bartın’da tüm belediyeleri alarak meşaleyi yakmak istiyoruz. Bartın’a merkez belediyeden başlamamız lazım. Bartın Belediyesi’ni inşallah kazanacağız. 

Her tarafı ampullerle donatalım”

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ortada. 16 yıl boyunca bize nasıl saldırdıkları ortada. Bartın İl Başkanı olarak yönetim kurulum adına sizlerden bir ricam olacak. Partimiz için, bayrağımız için, vatanımız için, liderimiz için, kitabımız için birleşelim ve kucaklaşalım. Benlikten kurtulalım. Benim adamım, ben seçileceğim, o seçilecek veya bu seçilecek kavgasından kaçınalım. Mevki ve makam için birbirimize türlü türlü oyunlar oynamaktan vazgeçelim. Sizlerden bunu rica ediyorum. Bu seçimde inşallah meşaleyi Bartın’dan yakarak tüm Türkiye’de her tarafı ampullerle donatalım. Birbirimize sımsıkı sarılmaktan başka çaremiz yok. Biz göreve gelir gelmez diğer siyasi partilerle iletişim kanallarını güçlü tuttuk. İletişim halinde olduk. Son olarak da kas hastalığı olan bir kardeşimiz için yardım kampanyası düzenledik. Bu kampanyaya diğer partilerin temsilcileri de katıldı. Bu yardım kampanyası ile Bartın’a örnek olduk. Bizler diğer partilerin temsilcileri ile düşman değiliz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bizler önce içimizde kardeşliği sağlayıp, sonra da Bartın’da birliği ve beraberliği sağlayacağız. Partimizin faaliyetlerini duyurmak amacıyla AK Haber Gazetesini kurduk. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bundan sonraki süreçte gerektiğinde iki haftada bir gerektiğinde ayda bir gazetemizi çıkartarak sizlere ulaştırmaya çalışacağız. Haberleşme ve iletişimimizi en üst seviyede tutacağız. Programa katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. İl Danışmamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Siyaset Akademisini başarıyla bitirenlere plaket takdim edildi

Yapılan konuşmaların akabinde AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı tarafından sosyal medyayı en çok kullanan üyelerden Ferdane Kahraman ve Binnaz Uzun’a duvar saati hediye edildi. Yine 18.Dönem Siyaset Akademisini başarıyla tamamlayan Ömer Sarıkaya, Dilek Acar ve Orhan Acar’a plaket taktim edildi. Toplantıya katılamayan Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Dilek Acar’ın yerine plaket Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz’a verildi. Ödül takdiminin ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. 

 

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin