Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
Kaplanlar Temizlik Ürünleri Ve Ambalaj Halkin Hizmetinde

Bartın yeni bir işletme daha kazandı. Kaplanlar Temizlik ve Ambalaj gerçekleştirilen açılış töreniyle açılarak Bartın halkının hizmetine girdi. Kaplanlar Temizlik Ürünleri ve Ambalaj’da çok sayıda temizlik ürünü ve yine çok sayıda ambalaj ürünü perakende ve toptan satış ile Bartın halkının hizmetine sunuluyor.

Okunma: 9785

03.02.2017 16:41

Facebook'ta Paylaş

Bartın temizlik malzemeleri ve ambalaj alanında yeni bir işletme daha kazandı. Kaplanlar Temizlik Ürünleri ve Ambalaj dün gerçekleştirilen açılış töreniyle Bartın halkının hizmetine girdi.

Eski Hastane Caddesi Çatmaca Mevkii Cumhuriyet Mahallesinde No 24’te  Hüseyin (Hacı) Kaplan, İrfan Kaplan, Engin Kaplan ve Sinan Kaplan tarafından açılan Kaplanlar Temizlik Ürünleri ve Ambalaj, Bartın’a kaliteli hizmeti vaat ediyor.

“Hayırlı uğurlu olsun”

Düzenlenen açılış törenine Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çevre ve esnafı, davetliler ve vatandaşlar katılırken

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın açılışta yaptığı konuşmada işyeri sahiplerine hayırlı uğurlu olsun temennilerini iletirken bol kazançlar diledi. Akın şöyle konuştu: “Bu işyeri arkadaşlarımıza kardeşlerimize Allah hayırlı uğurlu eylesin. İlk önce kendilerine sonra çevre esnafımıza Bartın’ımıza da Allah hayırlı uğurlu eylesin. Allah sıkıntısız, dertsiz, belasız işinizi daim eylesin. Bol rızık kazanmak nasip eylesin. Rızkın onda dokuzu ticarettetir. O düstur içerisinde bu işyerini açan kardeşimize inşallah başarılı işler yapmak geleceğini de parlak etmek Allah nasip eylesin.”dedi.

 

Bereket Duası hediye edildi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın daha sonra işletme sahiplerine üzerinden bereket duasının yer aldığı bir tablo hediye etti.

Yapılan duaların ardından açılış kurdelesi kesilen Kaplanlar Temizlik Ürünleri ve Ambalaj’ı gezen davetliler işletme sahiplerinden bilgi aldılar. Açılış töreni daha sonra davetlilere verilen ikramın ardından sona erdi.

Bizde Bartın Manşet Gazetesi olarak ticaret hayatına başlayan Kaplanlar Temizlik Ürünleri ve Ambalaj işletmesi sahipleri Hüseyin (Hacı) Kaplan, İrfan Kaplan, Engin Kaplan ve Sinan Kaplan’a ticaret hayatlarında başarılar diliyoruz. 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin