Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
Konyalılar, Konya Selçuklu Restaurantı’nda Buluştu.

Bartın’da müzik öğretmenleri Fatih Aybars Pala ve eşi Neslihan Yerlikaya Pala'nın düzenlediği gecede tüm Konyalı hemşeriler bir araya geldi.

Okunma: 6517

18.03.2017 16:15

Facebook'ta Paylaş

Bartın’da yaşayan Konyalılar, Konyalılar akşamında bir araya geldi. Her Konyalının özlemi yerel lezzet olarak etli ekmek yemektir. Bartın’da açılan  Konya Selçuklu Mutfağı Restaurantı Konya’da doğup büyüyen, etli ekmeği seven vatandaşlarımızın özlemi gidermek için uğrak yeri haline geldi. Konya Selçuklu Mutfağı Restaurantı’nda ailece bir araya gelen Konyalılar hem birbirleriyle tanışma fırsatı hem de yerel lezzet olarak etli ekmek fırsatı buldular.

Konya yerel müziklerinin olması da geceye ayrı bir hava katarken gerçekleştirilen buluşmada memleket hasreti giderildi.

Konya Selçuklu Mutfağı Restaurantı işletme sahipleri Yusuf ve Muhsin ustalar yaptıkları açıklamada, “Sadece Konyalılar için değil etli ekmek birçok vatandaşımızın beğeniyle yediği bir lezzettir. Bir süre önce açtığımız Konya Selçuklu Mutfağı Restaurantı’mızda  Bartınlı hemşerihlerimize hizmet veriyoruz. Bu arada Bartın’da yaşayan Konyalı hemşerihlerimizin talepleri üzerine hemşerihlerimizle buluştuk. Hem sohbet ettik hem de vatandaşlarımız etli ekmek özlemini giderdiler. Mutlaka haber veremediğimiz başka hemşerihlerimizde vardır. Bundan sonraki organizasyonlarımızın daha geniş bir şekilde yapmaya çalışacağız.”dediler.   

 

Geceyi organize eden Fatih bey ve Neslihan hanım ise etkinliklerin devamının geleceğini  belirterek tüm Konyalıları Facebook’daki ‘BARTINDAKİ KONYALILAR’ sayfasına davet ettiler. 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin