Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
KUMLUCA BELEDİYE BAŞKANI CAN AKIN’I ZİYARET ETTİ

Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, 31 Mart Yerel Seçimlerinde 3. kez Bartın Belediye seçilen Cemal Akın’ı ziyaret etti. Ziyarette belediye çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Okunma: 4344

29.04.2019 13:21

Facebook'ta Paylaş

Ziyarette Belediye Meclis Üyeleri ve Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca Belde Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca Kadın Kolları Teşkilatı hazır bulundu.  Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı tebrik eden Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Akın’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak çiçek takdim etti. Nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür eden Başkan Cemal Akın, yeniden Kumluca Belediye Başkanlığı görevine seçilen İsmail Can’a başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın,  “Kumluca Belediye Başkanımız İsmail Can, Kumluca’da çok güzel çalışmalara imza attı. Önümüzde ki dönemde aynı azim ve istekle çalışarak Kumluca halkına hizmet edecektir. Kardeş Belediyemize ihtiyaç duyduğu her noktada imkânlarımız ölçüsünde bizlerde destek olmaya devam edeceğiz. Bizlerin tek gayesi halkımıza hizmet etmek. Bugüne kadar olduğu gibi önümüzde ki dönemde de gece gündüz demeden halkımızla kol kola girerek çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin