Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
MİLLETVEKİLİ TUNÇ FİLYOS BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberinde Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ile birlikte Filyos Limanını ziyaret ederek bölgede incelemelerde bulundu.

Okunma: 2027

17.03.2022 11:10

Facebook'ta Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç incelemeleri sonrasında yaptığı değerlendirmede bölgede hummalı bir çalışmanın olduğunu vurgulayarak bölgeden çıkarılacak olan doğalgazın ülkemiz ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayacağını belirtti.

Tunç şöyle konuştu, “Karadeniz doğalgazının karaya ulaştırılması için hummalı bir çalışma var burada. 150 yıllık hayal Filyos Projesi bünyesinde 10 ay önce açılışını gerçekleştirdiğimiz Karadeniz’in en büyük limanı Filyos Limanı Türkiye Petrolleri A.O.’nın sondaj ve arama gemilerine ev sahipliği yapıyor. TPAO’nın doğalgaz işleme tesisleri şantiyesinde hızlı bir çalışma var. Doğalgaz borularının denizaltına yerleştirilmesi devam ediyor. Ülkemiz doğalgaz ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayacak Karadeniz Doğalgazının karaya ulaştırılması için gerçekleştirilmekte olan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldık, çalışanlara kolaylıklar diledik.”

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin