Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
ÖĞRENCİLER PROJELERİNİ SERGİLEDİ

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan “Eğitimde İşbirliği Protokolü” ile ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak düzenlenen Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında dün Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı. Açılan fuarda öğrenciler tarafından oluşturulan 20 proje sergilendi.

Okunma: 5012

07.06.2017 10:36

Facebook'ta Paylaş

 

TÜBİTAK Bilim Fuarları destekleme programı çerçevesinde yapılan TÜBİTAK/4006 Bilim Fuarı Sergisi dün Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açıldı. Açılışı gerçekleştirilen fuarda 20 proje sergilendi.

Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinin öncülüğünde, öğrencilerin hazırlamış oldukları 20 projenin sergilendiği Bilim Fuarında davetliler ve misafir öğrenciler öğrencilerin yapmış olduğu deneyleri ve projeleri sergiledikleri stantları gezdiler.

Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Celal Elsıkma fuarla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada fuarda 10 araştırma ve 10 tasarım ve mühendislik projesi olmak üzere toplamda 20 projenin sergilendiğini belirterek öğrencilere başarılarından dolayı teşekkür etti. Müdür Elsıkma ayrıca fuarın Cuma gününe kadar açık kalacağını da ifade ederek tüm ziyaretçi ve katılımcılara teşekkür etti.

Fuarda yat modellerinden, elektronik çalışmalara, ahşap ürünlerden çevre temizliği projelerine kadar çok sayıda proje ve araştırmaya yer verildi. 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin