Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
Öztekneci, Şehit Aileleri Ve Gazileri Dinledi

Sosyal Güvenlik Kurumu Bartın İl Müdürü Ekrem Öztekneci, İl Müdür Yardımcısı Nurdan Özkan, Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Ayhan Mekikli ile birlikte Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Okunma: 5247

16.02.2017 12:06

Facebook'ta Paylaş

Sosyal Güvenlik Kurumu Bartın İl Müdürü Ekrem Öztekneci, İl Müdür Yardımcısı Nurdan Özkan, Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Ayhan Mekikli ile birlikte Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek talep ve önerileri yerinde dinledi.

Dernek Başkanı Ekrem Altunok Kıbrıs gazilerinin maaşları ile şu andaki gazilerin maaşlarının farklı olduğunu ve bu farkın giderilmesini talep ederken Bartın’da 70 şehit,140 civarında gazi bulunduğunu Şehit ve Gazi ailelerine TOKİ konutlarından daire verilmesi veya yapılması ile ilgili yardımcı olunması gerektiğini ifade etti.

Altunok ayrıca hasta olan gazilerimize elektrikli hasta yatakların pahallı olması nedeniyle SGK tarafından iadeli cihazlar kategorisine alınması için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

SGK Bartın İl Müdürü Öztekneci ve beraberindeki heyet ise, "Şehit aileleri ve gazilerle ilgili SGK'da üzerimize düşen ne varsa emrinizdeyiz. Gazilerin ortez ve protez ödemeleriyle ilgili gereken ne varsa yapmaya hazırız."dedi.

Dernek Başkanı Altunok  ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin