Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
POLİS EŞLERİ DERNEĞİ AMASRA’DA KERMES DÜZENLEDİ

Bartın Polis Eşleri Derneği tarafından Amasra’da kermes düzenlendi. Kermesten elde edilecek gelir; maddi zorluklar yaşayan şehit, emekli, malül ile bifiil çalışan emniyet mensuplarının ailelerine bağışlanacak. Kermes 21 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek. Kermese tüm Bartın halkı davet edildi.

Okunma: 1348

20.08.2022 15:09

Facebook'ta Paylaş

Maddi zorluklar yaşayan şehit, emekli, malül ile bifiil çalışan emniyet mensuplarının ailelerine ayni ve nakdi yardımlarda bulunmak amacıyla kurulan Polis Eşleri Derneği Bartın genelindeki faaliyetlerine devam ediyor. Amasra’da düzenlenen ve 3 gün açık olacak olan kermesten elde edilen gelir yardım amaçlı kullanılacak.

Amasra Postane Kavşağındaki Polis noktasında kurulan kermesin açılış programına Amasra Kaymakamı Kadir Perçi, Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, CHP İl Başkanı Selim Karakaş ve çok sayıda davetli katıldı.

 

“Yardım faaliyetlerimize ara vermeden devam etmekteyiz”

 

Açılış programında konuşan Polis Eşleri Derneği Bartın Şube Başkanı Nilgün Korkmaz, “Derneğimizin Bartın şubesi 11 Aralık 2021 tarihinde kurulmuştur. Emniyet Teşkilatı Mensuplarımızın öğrenim gören çocuklarına burs ve eğitim desteği vermek, maddi zorluklar yaşayan şehit, emekli, malül ve bilfiil çalışan emniyet mensuplarımızın ailelerine imkanlar ölçüsünde ayni ve nakdi yardımlar sağlamak, toplumsal yaşamda kadınların eğitsel, sosyal ve kültürel sorunlarına ilişkin yol gösterici çalışmalar yapmak hedefi ile çalışmalarına başlayan derneğimiz, bu amaçlar doğrultusunda, çeşitli organizasyonlar düzenlemiştir. Organizasyonlarımızda toplanan yardımlarla teşkilat mensuplarımıza maddi destek sağlanırken, eğitim gören çocuklarımıza da yeni eğitim öğretim döneminde destek verilmesi planlanmaktadır. Amasra ilçemizde düzenlenen kermes organizasyonu ile birlikte yardım faaliyetlerimize ara vermeden devam etmekteyiz. Bu gayretle düzenlemiş olduğumuz kermesimizde, bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz.” Dedi.

Hediyelik ürünler, el işi ürünler, sıcak soğuk yiyecek çeşitleri gibi birçok ürünün satışa sunulduğu kermes 21 Ağustos Pazar akşamına kadar misafirlerini bekliyor olacak.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin