Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
PROJE UYGULAMA EĞİTİM MERKEZİ’NDEN 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

Bartın Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde kurulan Proje Uygulama Eğitim Merkezinde eğitim alan 4-6 yaş gurubu okul öncesi ve ortaokul öğrencileri 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşku ile kutladı. Törende minikler hazırladıkları gösterileri ile büyük beğeni topladı.

Okunma: 4416

24.04.2019 12:26

Facebook'ta Paylaş

Bartın Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde kurulan Proje Uygulama Eğitim Merkezinde eğitim alan 4-6 yaş gurubu okul öncesi ve ortaokul öğrencileri 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramını düzenledikleri etkinlik ile kutladı.

Bartın Kültür Merkezinde yapılan kutlama programına Bartın Valisi Sinan Güner’in eşi Uzm. Dr. Beyhan Güner, Vakıf Müdürü Feridun Güler, İl Müdürleri, vakıf personeli ve öğrenci velileri katıldı.

Atatürk’ün “Küçük hanımlar, küçük beyler. Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve bir mutluluk parıltısısınız. Memleketi asil aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” sözünden ilham alarak büyük bir özveri ile çalışan çocuklar hazırlanan programda, şiir, dans, koro gösterileri yaparak yeni nesilde var olan ışığı bir kez daha gözler önüne serdi.

Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı gün olan 23 Nisan’ ı kutlama programı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin