Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısı, Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında toplandı. Toplantıda devam eden ve yeni yapılacak olan projeler hakkında görüşmeler yapıldı.

Okunma: 3878

27.06.2018 13:03

Facebook'ta Paylaş

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısı, Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında toplandı.  Toplantıda bu yıl içinde açılışları gerçekleşecek olan Kültür Sokağı, Paylaşım Merkezi, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Serası Projelerinin yanı sıra çalışmaları başlayacak olan Trafik Eğitim Parkı, Elmalık Parkı, Engelsiz Sanat Evi ve 2019 yılında yapılması planlanan Çiftlik, Fidanlık, Bartın Belediyesi Konservatuarı ve Kültür Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğü Binası Projeleri görüşüldü.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Göreve geldiğimiz günden itibaren birçok projeyi ilimize kazandırdık. 2018 ve 2019 yılları içinde de birçok çalışmayı halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu çalışmalarımız da hiçbir aksaklıkla karşılaşmamak istiyor bunun içinde proje ekibimizle sık sık bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunuyoruz.”dedi.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin