Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
SAADET PARTİSİ’NDE TİTİZ GÜVEN TAZELEDİ

Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığı 6. Olağan İlçe Kongresini hafta sonu gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan M. Emin Titiz bir kez daha güven tazeleyerek Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Okunma: 4484

05.12.2017 12:02

Facebook'ta Paylaş

Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığı 6. Olağan ilçe Kongresini, Bartın Öğretmen Evinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Kongreye Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Balta, Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay, Bartın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Sinan Amasralı, Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Saadet Partisi il ve ilçe teşkilat başkanları ve üyeleri, delegeler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Titiz, “Geleceğin kadrolarını kuruyoruz”

Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı M. Emin Titiz kongrede yaptığı açılış konuşmasında üçüncü kez başkanlığa aday olduğunu belirterek daha genç bir yönetimle geleceğe hazırlandıklarını ifade etti. Titiz yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, “6. Genel Kurulumuz hayırlara vesile olsun. Bundan iki dönem önce büyüklerimiz sağolsunlar uygun gördüler. Delegemiz teveccüh gösterdi ve Allah bizlere de bu şerefli görevi bahşetti. İki dönem önce Merkez İlçe Başkanlığı görevine başladık ve inşallah bizim üçüncü teşkilatımızın da 6. olağan kongresini bugün gerçekleştirmiş oluyoruz. Bu bizim için büyük bir şereftir. Yönetim kurulundaki çok değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah razı olsun bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Hep birlikte bu yüke omuz verdik. Bugün de yeni isimlerle daha güçlendirilmiş, daha gençleştirilmiş daha diri bir kadroyla bugün huzurlarınıza çıktık. İnşallah üçüncü dönemimizi tekrardan devam ettireceğiz. Yönetim Kurulu üyelerimize baktığımız zaman yaşları 20 ila 30 yaş arası değişiyor. Tabi insan  düşünmeden edemiyor. Bu gençlerin burada ne işi var. Bu kadar gençlerin Saadet Partisi’nde ne işi var. Biz önümüzdeki süreçte Türkiye’yi biz yöneteceğiz. Biz geleceğin kadrolarını kuruyoruz şu anda. Biz çalışmalarımızı bu şuurla gayretle yapıyoruz.”dedi

 

Yurtbay, “Bu ücretle insanlar yaşayamaz”

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay ise yaptığı konuşmada asgari ücretin çok düşük olduğunu dile getirerek hükümete tavsiyelerde bulundu. Yurtbay asgari ücrette artışın nasıl sağlanabileceğini de açıkladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Bu ücretle insanlar yaşayamaz arkadaşlar. Çünkü devlet kendi açıklıyor. Açlık sınırı 4 bin TL arkadaşlar. Sen 1404 TL veriyorsun. Eee verirsek denge bozulur. Faize veriyorsun ya bütçeden her sene 54 Milyar TL bozulmuyor. Biz geçen dönem seçimlerde asgari ücrete zam yapmanın en kolay yolunu açıkladı. Devlet olarak asgari ücretten vergi alıyoruz. Almazsak ne olur asgari ücret iki katına çıkar. Bir de üretici kardeşlerimiz KDV ödüyorlar. Ondan da bir miktar azaltırsak biraz daha artar yetmedi dedik ki bu üretici kardeşlerimiz için sen bu yurt dışından gelen mallarla rekabet edemiyorsun biz bu malların KDV’sini yurt içine girişini biraz yükseltirsen sen ne yaparsın dedi ki benim üretimim yüzde yüz artar işçiye daha fazla zam veririm dedi. Bakın sadece bir düzenleme ile asgari ücreti artırarak işsizliği azalttık.  Biz bunu 96 yılında yaptık. Asgari ücretliye verdiğimiz zamla 42 tane tüp alınıyordu. Biz bunu emekliye çalışanlara herkese verdik. İnşallah tekrar vereceğiz.”dedi.

Son olarak konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Balta ise konuşmasında ülke gündemini değerlendirerek yapılan kongrenin Bartın’a ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından tek listeyle seçime gidilen kongrede, mevcut başkan Muhammet Emin Titiz güven tazeledi.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin