Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
Şampiyonları Vali Dirim Ödüllendirdi

İlk Dönem TEOG Sınavının şampiyonlarını Bartın Valisi Nusret Dirim makamında ağırlayarak başarılı öğrencilere hediye takdim etti.

Okunma: 5454

07.01.2017 14:39

Facebook'ta Paylaş

Bartın Valisi Nusret Dirim, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) I.Dönem sınavında Bartın’da bütün soruları doğru yanıtlayarak tam puan alanlar arasında yer alan Merkez İmam Hatip Ortaokulu  öğrencileri  Sümeyra Şengül ile Selin Zeynep Özçelik’i makamında kabul etti.
 

“Öğrencilerimizi yürekten kutluyorum”

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Okul Müdürü Ahmet Kuloğlu, Müdür Yardımcısı Mustafa Şengül ve Sınıf Öğretmeni Hatice Sarı Demirkıran’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Vali Dirim; “Öğrencilerimizi bu çok önemli başarılarından dolayı yürekten kutluyorum. Öğrencilerimizin bugün elde ettiği başarıyı katlayarak, ileriki yaşamlarında da daha güzel işler başaracaklarına inanıyorum. Bu başarıda emeği olan öğretmenlerimize ve velilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Vali  Nusret Dirim, ziyaret sonunda ise şampiyon öğrencilerden  Sümeyra Şengül ile Selin Zeynep Özçelik’i ödüllendirerek tekrar tebrik etti.  

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin