Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
ŞAŞIRTAN DOSTLUK MANZARASI BARTIN'DAN

Birbirlerini koruyup kolluyorlar...

Okunma: 7292

02.12.2016 19:38

Facebook'ta Paylaş

Kedi ve köpek denilince akıllara düşmanlık gelir. Ancak Bartın’da birlikte uyuyan ve birlikte yemek yiyen bu ikili adeta ezber bozuyor.

 

Bartın Organize Sanayi Bölgesinde ki bir bakkaliye işletmecisinin sahibi olduğu kedi ve köpek ortaya koydukları dostluk manzarası ile herkesi şaşırtıyorlar.

 

Birlikte yemek yiyen, birlikte uyuyan ve birbirlerine sürekli yarenlik eden ikiliyi görenler önce şaşırıyor sonra bu güzide olayı sosyal medya hesaplarında paylaşmak için fotoğraflıyorlar.

 

Organize Sanayi Bölgesinde demir-çelik üretimi yapan bir fabrikada  bakım-onarım ustası olarak çalışan Muhammet Genç kedi ve köpeğin dostluğunu çok şaşırtıcı bulduğunu kaydederek, “Daha öncede bu tür kedi köpek dostlukları olduğunu haberlerden görmüştük. Tabi insanın kendi gözüyle bu dostluğa şahit olması ayrıca bir güzellik. Normalde kediler köpeklerden hep uzak dururlar ya da kaçarlar. Burada ki manzara ise tam tersi. Birbirini koruyup kollayan bir kedi köpek dostluğu görüyoruz. Herkesin dikkatini çeken bu tablo gerçekten hoş bir durum.” Diye konuştu.

Etiketler: kedi köpek dostluğu, bartın, bartın haber, haber bartın, bartın tv,
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin