Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
“SİZDE AFAD GÖNÜLLÜSÜ OLABİLİRSİNİZ”

Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü AFAD gönüllüsü olmak isteyenlere seslendi. Bartın AFAD tarafından yapılan açıklamada “O Kahraman Benim” projesi kapsamında gönüllü olmak isteyen vatandaşlara eğitim verileceği belirtildi.

Okunma: 4986

01.06.2017 11:14

Facebook'ta Paylaş

Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü AFAD gönüllülüğü ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “O Kahraman Benim” projesi kapsamında gönüllü AFAD üyesi olmak isteyenlere eğitim verileceği belirtildi.

Bartın İl Afet ve Acil Durum  Müdürlüğü (AFAD) tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Başkanlığımızın ‘O Kahraman Benim’ projesi kapsamında Ülke genelinde yürütülen ve Bartın AFAD olarak İlimizde yürüttüğümüz Proje kapsamında gönüllü olarak başvuru yapan vatandaşlarımıza önce ilk seviye olan ‘Temel Afet Bilinci’ eğitimleri yapılarak afet bilinci farkındalığı kazandırılacak, daha sonra Müdürlüğümüzde düzenlenen eğitim programları kapsamında saha eğitimleri yapılarak afetlere müdahale konusunda eğitim almaları sağlanacaktır. Sizde AFAD Gönüllüsü olarak bizlere başvuru yapabilir, eğitimlerimize katılabilirsiniz.”

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin