Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
TUNÇ, “KOZCAĞIZ’A TARİHİ YATIRIMLAR KAZANDIRILDI”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Kozcağız beldesinde ziyaretlerde bulunarak, esnafı ziyaret etti.

Okunma: 4138

27.07.2019 11:51

Facebook'ta Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Kozcağız beldesinde ziyaretlerde bulundu.

Kozcağız’a tarihi yatırımlar kazandırıldığını ifade eden Milletvekili Tunç’a beldedeki ziyaretlerinde Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Genel Meclisi Üyesi Giray Gülsoy ve bazı teşkilat mensupları eşlik etti.

“Kozcağız’a iki baraj birden inşa edildi”

Milletvekili Tunç, ziyaret ettiği esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunarak, yaptığı açıklamada Kozcağız’a belediye yatırımları ile birlikte AK Parti hükümetleri olarak büyük yatırımlar kazandırdıklarını, bu yatırımların devam edeceğini söyledi. Tunç, konuşmalarında, “Kozcağız'a yaptıklarımızla beldenin çehresini değiştirdik, Kozacağız beldesi’nde iki baraj birden inşaa ediyoruz. Kışla Barajı’nı tamamladık, Kozcağız Barajı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.  Kozcağız-Perşembe yolu, Kozcağız-Kumluca yolu, Aile Sağlığı Merkezi, İmam Hatip Ortaokulu, Ahmetler İlkokulu, Kozcağız yuva anaokulu, sanayi sitesi taşkın koruma, Kozcağız stadyumu, Kozcağız cadde düzenlemeleri, Şehirlerarası Otobüs terminali ve sosyal tesisleri’ni halkımızın hizmetine sunduk. Kozcağız-Bartın arası duble yolun ihalesini yaptık, çalışmalarını başlattık Kozcağız Beldemize doğalgaz getirmek için çalışmalarımız devam ediyor.”dedi.

Kozcağız Belediyesi’nin örnek bir projeye daha imza atarak yapımını çok kısa süre içerisinde tamamladığı, Belediye Terminali ve Sosyal Tesislerinin karşısındaki yeşil alanda, içerisinde çok amaçlı salon ile cam teraslı kafeterya, oyun sokağı, spor ve dinlenme alanlarını barındıran  Kent Park’ta incelemelerde bulunan Milletvekili Tunç, “Kozcağız Belediye Başkanımız Mustafa Karaman ve ekibini tebrik ediyorum bu güzel projeyi Kozcağız halkımıza kazandırdı, hayırlı uğurlu olsun. Yeni projelerle milletimizin emrinde hizmet yürüyüşümüzü sürdürmek için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi. Esnaf ve vatandaşlar Milletvekili Tunç ve Belediye Başkanı Karaman’a yatırımlar için teşekkür etti.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin