Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
TUNÇ, “TEŞEKKÜRLER BARTIN”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin sonuçlarıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaparak, “Teşekkürler Bartın, Teşekkürler Türkiye.”dedi. Tunç açıklamasında Bartın’ın Cumhurbaşkanlığı seçiminde %60,51 oy oranıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye ortalamasının üzerinde destek verdiğini vurguladı.

Okunma: 3821

26.06.2018 11:17

Facebook'ta Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin sonuçlarıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Tunç açıklamasında Bartın’dan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranıyla destek verildiğini belirterek, “Teşekkürler Bartın” ifadelerine yer verdi.

“Sonuçların ülkemiz ve Bartın’ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi, “Ülkemiz 24 Haziran’da çok önemli bir seçimi başarı ile tamamlayarak, Cumhurbaşkanlığı hükümet

sisteminin uygulamasını başlatmıştır. Türkiye genelinde yüzde 52,58 oy oranı ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Bartın’da ise halkımız yüzde 60,51 oy oranı ile Cumhurbaşkanımıza Türkiye ortalamasının üstünde yüksek bir destek vermiştir. Milletvekili Seçiminde de Türkiye genelinde Cumhur İttifakı, yüzde 53,65, Bartın’da ise yüzde 64,19 oy oranı ile açık ara birinci çıkmıştır. Milletvekili seçiminde AK Parti Türkiye genelinde yüzde 42,54, Bartın’da ise yüzde 46,89 oy oranı ile birinci çıkmıştır. Bartın halkı Milletvekili seçiminde de Türkiye ortalamasının üzerinde destek vererek, yüzde 25’te kalan

ikinci parti’yi ikiye katlayan bir başarı elde etmiştir. Sonuçların ülkemiz, milletimiz ve Bartın’ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

“Milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz”

Seçimlerin demokratik olgunlukla ve yüksek bir katılımla gerçekleştirilmesi memnuniyet vericidir. Son sözü aziz milletimiz söylemiş, içten ve dıştan gelen her türlü manipülasyona kapalı olduğunu göstermiştir. 24 Haziran seçimleri ile milletimiz, güçlü ve Büyük Türkiye dönemini başlatmış, 2023, 2053, 2071 hedeflerimizin önündeki engelleri ortadan kaldırmayı başarmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2002 yılından bu yana yürüttüğümüz bütün vazifeleri, aziz milletimizin emaneti olarak gördük. Bu seçimden sonra da, aynı şuurla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

“Vakit Türkiye Vakti” “Vakit Bartın Vakti” diyerek güçlü Türkiye, güçlü Bartın yolunda destek veren tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bartın halkının üzerimize yüklediği görev ve sorumluluk bilinciyle, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz, Bartın’ımız ve aziz milletimiz için çalışmaya

devam edeceğiz. Yeni sistemde Türkiye’nin ilk Başkanı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde,

cansiparane gayretleriyle güçlü ve büyük Türkiye idealine yürüyen tüm teşkilatlarımıza, bu hedefe oylarıyla

ortak ve destek olan aziz milletimize ve hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bizlere, ülkemiz, milletimiz ve Bartın’ımız için hizmete devam fırsatı veren Allah’a hamd ediyorum.

Milletimiz, devletimiz, vatanımız var olsun!”

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin