Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
ULUS VE KOZCAĞIZ BELEDİYELERİNE ÖDENEK MÜJDESİ

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ulus Belediyesi ve Kozcağız Belediyesine toplamda 2.5 Milyon TL ödenek verileceğini açıkladı.Ödenekler kapsamında Ulus Belediyesi’ne “Millet bahçesi bisiklet yolu projesi” için 1,5 Milyon TL kaynak aktarılırken,Kozcağız Belediyesi’ne ise cadde düzenlemeleri için 1 Milyon TL kaynak aktarıldı.

Okunma: 1372

25.06.2022 15:23

Facebook'ta Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada,“Ulus Belediyesi’ne “Millet bahçesi bisiklet yolu projesi” için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızdan 1,5 Milyon TL kaynak aktardık. (500 bin TL Çevre Yönetiminden hibe, 1 milyon TL İlbank %6 lık kredi) olarak verilecek. Çevre ve Şehircilik anlamında Bartın başta olmak üzere ilçe ve beldelerimizde önemli yatırımları gerçekleştirdik. Ulus İlçemizde de alt yapı çalışmaları, cadde düzenlemeleri, atıksu arıtma tesisinin yanısıra  Ulus’a 321 adet TOKİ konutunu inşa ettik.”dedi.

Kozcağız’acadde düzenlemeleri için 1 Milyon TL

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan Kozcağız Beldesinin cadde düzenlemeleri için 1 Milyon lira kaynak aktarıldığını belirten Tunç, “Kozcağız Beldemizde de önemli çevre yatırımlarımızı hayata geçirdik. Cadde düzenlemeleri, arıtma tesisi başta olmak üzere son olarak da Kozcağız Beldemizi  doğalgaz ile tanıştırıyoruz. İnşaat çalışmaları başladı. Hayırlı olsun. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a verdiği destekler için teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin