Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
UYUMA PROJESİ FAALİYETE GEÇTİ

Uyuşturucu ile Mücadelede Mobil Uygulama Projesi (UYUMA) faaliyete geçti. Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu (UYUMA), Android ve İOS marketlerden telefonlara ücretsiz indirilebilecek.

Okunma: 4257

10.10.2018 16:39

Facebook'ta Paylaş

İçişleri Bakanlığı bünyesindeki Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün kullandığı dijital alt yapılarla entegre edilmiş olan Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu (UYUMA) projesi faaliyete geçti. Uygulama Android ve İOS marketlerden telefonlara ücretsiz indirilebilecek.

UYUMA mobil uygulamasının kullanılmasıyla; vatandaşların elektronik ortamda daha seri bir şekilde bildirimde bulunması sağlanarak, bu bildirimlerin anlık konum bilgisine göre en yakın kolluk birimlerine aktarılacağı ve teşkil edilen yaygın sokak timleri vasıtasıyla da narkotik suçlarına daha seri müdahale imkanı olacağından tüm kurum çalışanlarının ve vatandaşların uygulamayı indirerek projeye destek vermesi önem arz ediyor.

Çocuklar ve gelecek için, uyuşturucu ve bağımlılığa karşı verilen büyük mücadelede tüm vatandaşların bu projeye destek vermeleri bekleniyor.

 

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin